Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak?

Jak zemscic sie na kochance?

Polecane posty

Gość nie wiem jak?

Jak w tytule. Tykle za mam tylko nr tel, nie wiem jak wyglada, w detektywa nie mam jak sie bawic ani na prawdziwego mnie nie stac. myslalam zeby zalozyc jakies ogloszenie na sex stronach i niech napalency do niej dzwonia ale moze co innego?

Gość logkjopgj2
czemu na nim sie nie mscisz?

Gość gsdg
Weź się ogarnij kobieto pojebana. Zachowaj trochę klasy.

Gość nie wiem jak?
On juz dostal za swoje, mniejsza z tym jak. Nie pytam o wasze opinie dobrze/zle nie wiecie jak nie piszcie wogole, po co sie produkowac :S

Gość Chłop lata z fujara
Na dupy i za to kochanka ma odpowiadać? Chlopu fiuta urwij a od dziewczyny wara

Gość gsdg
Demoralizacja " A co Twój chłop tylko stał? Daj spokój lasce-chłopa j**nij! " Heh, nie wiemy co prawda czy on tylko stał, wiemy za to na pewno, że jemu stał ;)

Gość nie wiem jak?
A ona nie wiedziala ze nogi rozkłada, nosz ku*** obroncy ucisnieni sie znalezli. Oboje sa rowno winni, on juz zarobil to teraz ona

Gość gsdg
Ale ona niczego ci przed ołtarzem nie przysięgała, jesteś dla niej obcą, nic nie znaczącą babą. Więc ona ma prawo rozkładać nogi przed kim chce, musi sobie zdać sprawę że jeśli będzie robić to zaczęsto może uzyskać status kurwy i złapać jakieś choroby weneryczne. Tak więc względem ciebie nie miała żadnych zobowiązań. A w twoim mężu może się zakochała. Więc jej za to nie wiń, musiał ją bajerować. Także jak już mówiłam: trochę klasy zachowaj kobieto.

Gość misty_fikacja
obetnij gościowi swojemu kindybała i wyślij pocztą kwiatową kochance z napisem Na zawsze twój :D

Bo wiesz,jak on tylko stał,czy leżał a ona go ujeżdżała to on Cie nie zdradzał przeciez :P:P:P Zachowaj klasę kobieto.Kochanka Twojego męża jak ma nogi "zawsze oddzielnie" to jest jej sprawa.

Gość gsdg
Demoralizacja zajebista jesteś :D

Gość zemsta może nadać
zycia sens :P gdyby nie było zemsty to coraz więcej byłoby takich którzy myśleliby ze można innych bezkarnie ranić

Gość qrwa tyle tu wrozbitów
namolnych pisze a jak jakies pytanko za darmo to ni huja nie ma

Gość lalalala33336
Najlepszą zemstą będzie jak spakujesz mężowi ciuszki do wora na śmieci i zaniesiesz do niej ,z uśmiechem na twarzy powiedz jej że oddajesz jej swojego męża .Inne zemsty będą dziecinne . Wyzywanie jej nic ci nie da ona będzie miała to głeboko w d...... Kochanki takie są ,zimne,bezwzględne i wyrachowane suki.Każda będzie ci tu pisała że nie ona przysięgała ci wierność i inne takie.