Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhujkhkjhj

Ogladaliscie to ???? aborcja !!!

Polecane posty

Gość jkhujkhkjhj
tak smiej sie smiej , boga nie ma na tym swiecie , przerazajace .....

Gość chomiczynka 9999
cięzko uwierzyć że robią to tak nie humanitarnie ale bardziej żal mi zwierzaczków w ubojni :( psów katowanych na wschodzi i szopów praczy przykro mi

Gość jkhujkhkjhj
widac ze nie macie dzieci pojeby dwa , sama mam dziecko i nie wyobrazam sobie zebym mogla zrobic cos takiego.

Gość mycha mala
wierzysz w to? ten film jest propagandową SCIEMĄ!!!

Gość ech ludzie
oceniać łatwo. może niech najpierw uświadomią naród w temacie antykoncepcji, a potem będziecie oceniać. nie każdego sać na utrzymanie dziecka. jestem przeciwnikiem powiedzenia"Bóg dał dziecko i da i na dziecko". dzieci głodują i cierpią, często popadają w konflikt z prawem... z biedy, braku miłości... szkoda słów

Gość jkhujkhkjhj
wszystko jest przerazajace, ALE to to juz przesada , i sie nie uczepilam , jakbys ogladnela filmik to moze zmienilabys zdanie ;] mlody lekaz ktory przeprowadzil 10000 aborcji po obejzeniu filmiku usg z tego " zabiegu " juz NIGDY nie przeprowadzil aborcji ....

Gość jkhujkhkjhj
Wszyscy maja wybor , kazdy jest kowalem swojego losu !tez wszystkie biedne zamordowane dzieci nie moga kurwa powiedziec nie zabijaj mnie !

Obejrzalam, po prostu rozrywaja plod. Ale nie martw sie, on ma swiadomosc robaka i cierpi jak robak. Jeszcze... Po narodzinach umierac przyszloby gorzej...

Gość mycha mala
widziałam to ale ten film to jedno wielkie kłamstwo :O takie medyczne science fiction. naprawde w to wierzycie?

Gość jkhujkhkjhj
no a jak waszym zdaniem robi sie aborrcje ? to nie jest zadna sciema ! widzialam usg ?

Gość sjrh435
a mi nie żal tego stworka bo nie ma ŚWIADOMOŚCI i nie czuje tego bólu ja mając 1 rok też nic nie czułam mogli mi pobierać krew a potem mówili ;' ojakie dzielne dziecko było' a mając 7 ryczałam ... po prostu świadomosc bolu lepiej dziecku byc zabtym w brzuchu niż dostać kamieniem w łeb na ulicy

Gość mycha mala
to jets sciema :D ale ci latwo mozg wyprac 😴 to usg to taki efekt specjalny, tak samo jak ta trzesiawka tej babki - jak na science fiction przystalo, efekty specjalne musza byc :classic_cool:

Porusza sie, poniewaz jest juz unerwiony. Ale nie ma swiadomosci, nie wie, ze umiera itd. Ale tlumacz tukowi, ktory chce na sile podniesc patos kolejnego marnego ludzkiego zycia :o

Gość jkhujkhkjhj
nie czuje bolu ? noo bez przesady ..... widze ze wsszyscy jestescie za aborcja , kazdy ma swoje zdanie alee no ale w kazdym razie i tak jestescie popiepszeni myslac ze te dzieci nic nie czuja

Gość jkhujkhkjhj
mycha mala idz sie leczyc, bo tylko to ci pozostalo

Gość jkhujkhkjhj
zazdroszczę temu płodowi taki młody a taki sławny ciekawe kto go gra

Gość jkhujkhkjhj
gdyby go nie zmiażdzyli to można by wypchać formaliną i trzymać na półce ;) obok Pana Tadeusza

Gość jkhujkhkjhj
uratowalabym takiego płodzika, wlożyła do mojej macicy wykarmiła a potem biegalibysmy po łąkach

Gość mycha mala
mysle ze tobie leczenie i szkola by sie przyadly bardziej :D ten filmik zostal nakrecony przez antyaborcjonistow. nie jestem za aborcja stosowana jako metoda antykoncepcyjna, ale ten film to jeden wielki bzdet. nie wierz w to.