Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taki jeden samcowaty

zarobki

Polecane posty

Gość taki jeden samcowaty

Ja pierdole........... Zarabiam 2500pln netto i dla mnie to mało. Ludzie tak narzekają że nikt średniej krajowej nie zarabia itd itd.. Ale średnia krajowa właśnie wynosi 2600pln netto. Ja wiem że polska to przekichany kraj. Nie wyobrażam sobie że np ja 2500 przyszła żona 1500 1800 i spłacanie mieszkania za 200tyś 240 tyś. Na pewno 90 % wpisów tutaj w stylu ja mam 4500 ja mam 5 tyś... jest fałszywych. ALE KURDE JAK ŻYĆ.. jak to w tv było. Jeśli biorąc realia czyli gdzies między minimalną 1100 chyba a średnią 2600 czyli jakieś 1800pln * 2 = 3600pln średnie gospodarstwo domowe. Z tego kredyt koło 1tyś. Opłaty abonamentowe 600- 800pln. Żywność koło 600 - 800 daje to minimum 2500pln. Jeśli dojdzie dziecko i kupno czegokolwiek do domu. Zostajemy na wyjazd na wycieczkę w Bieszczady raz na x czasu. Sory......... ja myślałem że w Polsce idzie zarobić 4tyś netto za 8h pracy. ALE NIE. Warszawa, Poznań może tak. Ale co to jest te 4 tyś?? Trochę mało żeby żona została w domu. Ja nie narzekam mam 20 pare lat. Delegacje = 23 pln na obiadzik starcza. Firma dzien w dzien za hotelik. Wybiera się tańszy to kolacja i śniadano jest. Weekendy w domciu u mamusi :) 2500pln do ręki. Może 500pln w miesiącu użyje jakiś ciuch coś dobrego zjeść.... gdzieś jakoś samo się wyda. ALE TO JEST REWELACJA ???????????? Wiecznie poza domem i mieszkanie kupie za 20 lat ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować