Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to sie robi

zemsta

Polecane posty

Gość tak to sie robi

zemsciłam sie na swoim juz ex facecie. podejrzewajac ze mnie zdradza , załozyłam mu w samochodzie mini kamerke ( do kupienia na allegro za grosze) i uzbierałam niezła kolekcje jego rżnięć z jedna panna. Co najlepsze ta panna to dziewczyna jego kolegi. Kiedy wyjezdzał kolejny raz na schadzki zakradłam sie do jego samochodu i przebiłam igłą gumke która miał ukryta w samochodzie w innej czesci samochodu schowałam list , ze o wszystkim wiem i takie tam moje małe wynaturzenia mu posłałam zaznaczajac ze do domu nie ma co wracac. gdy juz wiedziałam ze sa po wszystkim ( bo zaraz miał wracac do domu) zadzwoniłam do niego z informacja zeby powiedział swojej pannie ( która notabene siedziała koło niego) ze gumka felerna była a list ma za tylnym siedzeniem w schowku aaaaa i ze do domu nie ma po co wracac a co zrobilam z kolekcja filmow ? umiescilam na necie. zakryłam twarze , ale po głosie mozna poznac któz to i rozesłam wszystkim znajomym rodzinie itd. WYSZEDŁ NA pie**olonego dzi**arza . a dziewczyna MA juz pozamiatne bo wiekszosc znajomych sie od niej odwrocilo , rodzina wyklneła od suk i dziwek co rozpieprza rodzine , a no i ma etykietke Puszczalskiej. ot co zrobilam i dobrze mi z tym.

Gość domin oh domin
super zrobiłaś :-)

Gość noooo way
Nie wierze ze ktos bylby do tego zdolny prowo chyba ze pokarzesz ten film :)

Gość niezla musiala byc dupa
ze facet zdradzał z nia ciebie i koledze rogi przystawiał

Gość CHYBA LEPSZA ODEMNIE
...