Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia epicka

DRAMAT LISA !Tomasz LIs mial znokautowac Kaczynskiego a sam poległ

Polecane posty

Gość sonia epicka

LIS sie zkompromitowal mylil sie, Kaczynski go puktowal , sprowadzil go na ziemie , odnarzyl jego braki w wiedzy dziennikarskiej , LIS byl zdenerwowany , mylil sie, nie mogł sie skupic , Kaczyński gasił łgo

Gość niestety ale dzisiaj
usłyszałam, że kaczyński powiedział, że rozmowa z putinem będzie możliwa tylko wówczas, gdy... uwaga, uwaga: putin klęknie i na kolannach przeprosi za zabicie jego brata!!!!!!!!!!! Oto przyszły premier - człowiek niezrównoważony psychicznie, zapiekły w fanatyzmie i nienawiści, który byłby w stanie doprowadzić własny kraj nawet do wojny, by zaspokoić swoje chore jazdy. Rozumiem, że zamierza zerwać stosunki dyplomatyczne z rosją, tak? :O Na pytania, na które nie ma odpowiedzi ma jedną broń - obśmiać, rzucić szyderczą uwagę i nic więcej. Zero merytoryki się od tego człowieka nie dowiedziałam. Kwestie kota też mają znaczenie :) Człowiek prawdopodobnie zwichrowany w sferze seksualnej (kryptogej, być może osoba aseksualna) nie powinien pełnić poważnych funkcji w państwie, bo rządzenie zawsze stanie się jego jedyną obsesją, z braku innych sfer życiowych. Wiecie co mówią o nim ludzie, którzy go dawniej znali prywatnie? Że nikt nigdy nie widział, żeby on sie interesował kobietami. Mężczyznami zresztą też :P Bardzo zdrowy egzemplarz, rzeczywiście :O Nie jestem zwolenniczką PO żadną (nic nie zrobią w tym kraju). Tyle że pis też nie zrobi. A w po przynajmniej nie króluje choroba psychiczna. Chociaż tyle 🖐️

Jedyną zaletą tego człowieka jest jego ludzki stosunek do zwierząt (za to szanuję jego i jego brata szanowałam), ale to za mało żeby rządzić krajem niestety :)

Może umyję. Stosunke kaczynskiego do rosji jest powszechnie znany, ten człowiek jest niebezpieczny dla własnego państwa ze wzzględu na poglądy na politykę zagraniczną.

nie czytam GW, TVN uważam sama za tubę PO, więc pudło, koleżanko. Nie jestem POwcem, fanatyczko droga.

niestety, ale autobus zaraz mi ucieknie, potem pogadamy o moim beknięciu, ok? :)

Gość to ja sloneczko
do ..niestety ale dzisiaj wiesz co! ty gowno wiesz! Ja tez nie przepadam za Kaczynskim! Nawet wolla bym zeby wygralo PO....bo ida cholernie ciezkie czasy dla Polski!!Ktokolwiek usiadzie zaa sterami rzadu, ma juz ....przechlapane!! A ty gdybys byla osoba bystrzejsza i posluchala bys tak solidnie !! wypowiedzie Pana Kaczynskiego, dowiedziala/al sie ze ten facet ma bardzo DUZO do powiedzenia! ale po co? skoro jest niski ! brzydki! i na dodatek SAMOTNY!! TAki musi byc ZBOCZONY !! no nie!!! Przypominam ci! ze nie jest wazne kto jak wyglada! tylko ile ma pod CZASZKA!!!!

Gość Patrząca z boku
"Tusk do Lisa: Zwalniam Cię!" :D "Kaczka zjadła Lisa" :)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tusk dobrze powiedział ze kaczyński chce wygranej dla własnych celów, żeby sie rozliczyc z tymi którzy w jego chorej głowie zabili jego brata, ten człowiek jest niebezpieczny jeszcze rozpeta wojne :o

Gość oulona a twoim zdaniem
samolot spadł sam czy maczał w tym palce Broniu z Tuskum? :classic_cool:

Gość tez mysle ze
Jeśli kaczor wygra to będzie wojna, poważnie. On tylko o sobie myśli, by tylko zemścić sie na Rosji

otulona_snem za takie teksty w necie,ktore nosza znamiona obrazy i pomowienia i klamstwa to mozna beknac dziewcze tak na marginesie a któż to mnie - tak całkiem niedawno wyzywał od debili? ;) pamiętasz może? ;)

Gość Patrząca z boku
Taaaa bedzie wojna, uffo wyląduje, kula ziemska sie rozpadnie i cos jeszcze moze?:D Za to jak wygra Tusk bedzie wam sie zyło leeepiej napewno:D:D:D Emerytury na starosc nie zobaczycie nawet złotówki:D

Gość polegną ludzie jesli juz
tacy co brakuje im kasy i wegetują a tych wypasionych to nic nie ruszy ...........choć kto wie ? czy duza ilośc papierów tych wartościowych to gwarancja nietykalnosci tak pomimo wszystko ? bez względu jakie skurwysynstwo ma sie na sumieniu ?

Gość Patrząca z boku
*Lady Laroo* taak tak a niebo jest zielone heheheheheh. ale was to boli,ze rudy sie skompromitował:)

Gość tak powinno byc wszedzie
DRAMAT LISA

Patrząca z boku Wystarczyło pytania o bandytę którego pis poparl,a kaczka zrobiła się purpurowa,lis śmiał mu się w twarz

Gość hmmm hmmmm
przeciez kaczynski nie udzielil jasnej konkretnej odpowiedzi na zadne pytanie, a to co mowil to jedna wypowiedz przeczyla drugiej. Ten czlowiek jest niebezpieczny , nie szanuje wyborcow, nie szanuje przeciwnikow politycznych, nie szanuje tych co maja inne zdanie niz on i nie maja zamiaru na pis glosowac :/

Gość polegną ludzie jesli juz
widze ze odchodzi tu mieszanie ludziom w głowach .......... ale ludzie to nie gupole dobrze wiedzą ze zmiany personalne czy zmiana partii tylko ułatwiają machojki wszelkie i dają możiwośc większych kombinacji które na pewno nie są z korzyscia dla masy pracującej zadłuzonej z problemami finansowymi

Gość andzela merkel
hehehe ile razy on to powiedzial zanim lis nie wytrzymal i go poprawił :D:D:D:D wstyd prezesie :D:D:D:D