Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

co za żenująca wpadka :(

Polecane posty

Gość stary dobry duch
Żalisz się czy chwalisz tym że pompki robisz ty debilna,niedorozwinięta istoto? Nie potrafisz zabłysnąć intelektem to teraz o swoich sportowych wyczynach będziesz pisał? Kogo kurwa na forum erotycznym twoje pompki obchodzą? Ogarnij się mamejo,napraw swój błąd i wyypierdalaj z tego forum!

Gość stary dobry duch
"walnąłwm ryjem w podloże i jeszcze teraz mnie bark boli" I NAUCZ SIĘ PISAĆ TY KAFETERYJNE ŚCIERWO Z DOLNEJ PÓŁKI! Kurwa! co za czasy! Dawniej to pisali tu też debile,ale ty stary widze bijesz wszystkich na głowę!

Gość stary dobry duch
Defekował to twój stary gdy cie robił,i co? nic,z gwna gówno powsało. Ty żałosna spierdolino,skończ już z tymi wypocinami,bo pogrążasz się jeszcze bardziej.

Gość safljlksdjflkjsf
Bo to forum-nie jest forum erotycznym-to klub spotkań żałosnych istot(Dekalowata,Perversja Zdzichu Kajdanowicz numero duo...itp) odrealnionych, zapewne samotnych w zyciu-ktorzy zaczynaja dzien na kafe...zakladaja tematy typu-pierdnełam, otworzyłam browara.. mam wszy łonowe..... ;) żałosne, a jednak prawdziwe

Gość safljlksdjflkjsf
Eliza-lat 19...uuu,jaka stara jestem....spierdalaj żałosny dupku- jak srasz to tez zakładasz tu temat??!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stary dobry duch
modszy jestem od ciebie śmieciu,więc nie pyskuj. Co do warunków w jakich mieszkam, to chętnie cię zaproszę i zobaczysz jak można żyć:) Zaproszę na krótko, bo bardzo szanuję swoją sprzątaczkę i nie chce żeby do pózna sprzątała słomę którą ci z butów wystaje nieogarnięta debilna i zakompleksiona istoto.

Gość safljlksdjflkjsf
Cmoknij mnie w dupe, poziom ludzi zalogowanych na tym forum jest tak niski, żałosny.To forum istnieje tylko po to by wam nie odbierac sensu zycia jakim jest zakładnaie tych debilnych tematów

Gość stary dobry duch
No widzisz jakim jesteś debilem. Nie pisałeś do niej, do mnie, ale po coś ten żałosny temat założyłeś. Po to żeby się pochwalić pompkami? Chcesz się dowartościować na forum? :) Ty biedny niedowartościowany debilku -jak mi cię żal.

Gość stary dobry duch
Debilku, napisz jeszcze co jadłeś na śniadanie- pewnie wszystkich to zainteresuje:) A potem napisz jak jechałeś na rowerze do pracy itp... Żałosna mameja. Brak słów!

Gość stary dobry duch
Mam nadzieje że nie masz dzieci. Boję się pomyśleć jak taki debil jak ty może wychować dzieci.

Gość safljlksdjflkjsf
Tak- zapewne to jedyne pole zyciowe w ktorym masz cos do powiedzenia.

ale stary, tak weź mi serio powiedz - co cię boli i uwiera w tym, że moje problemy życiowe ograniczają się do zmarzniętych palców od porannego dojazdu do pracy na rowerze i temu podobnych drobiazgów? tak bez bluzgów, jęczenia i wyzywania. umiesz? :)

Gość safljlksdjflkjsf
Nie do mnie pytanie -WIEM! Ale pomys-wchodzisz na forum erotyczne-chcesz zasiegnać porady-poczytac o pozycjach seksualnych itp a banda niedowartosciowanych błaznów pierdoli o swoim pustym gównianym zyciu...nie mozecie gdzie indziej wyładowac flustracji swego marnego zycia?!!

Gość stary dobry duch
Umiem:) Tak naprawdę masz o wiele większe problemy niż ci się wydaje. A głowny jest taki że żalisz się tu na ty forum,płaczesz,ujadasz i piszesz o byle gównie. No ale jak się ma gówniane życie to o czym można pisać? O gównie ! I ty to robisz.

Ajron jak ty to robisz ze tak te rudzielce na ciebie lecą?:classic_cool:

safljlksdjflkjsf Nie do mnie pytanie -WIEM! Ale pomys-wchodzisz na forum erotyczne-chcesz zasiegnać porady-poczytac o pozycjach seksualnych a jakie lubisz pozycje?:classic_cool:

Gość safljlksdjflkjsf
"podczas porannego treningu - konkretnie przy wykonywaniu trzydziestejktórejś pompki - poślizgnęła mi się ręka na wykładzinie i walnąłem ryjem w podłoże i jeszcze teraz mnie bark boli " Wiec jak nie zaliłes sie co robiłes.... chwaliłes??;) czym?!- tym ze masz wykładzine, czy ze to była "trzydziestaktoras" pompka??? I co ten temat ma wspolnego z zyciem erotycznym????

Ajron własnie nam o jednej opowiedział. Nazywa się pozycja na pąpki. Musiał miec miękko pod spodem skoro bark zwichnął a nie twarz rozwalił :)

safjcośtam - widać, że zaczęłaś dopiero swoją bytność w tym grajdole :D ani się nie chwaliłem, ani nie żaliłem, temat nie ma nic wspólnego z życiem erotycznym, co było całkowicie świadomym założeniem na tym forum szukanie porad sercowo - łóżkowych ma równie wielki sens, jak usiłowanie zasięgnięcia informacji o budowie silnika spalinowego na forum dla myśliwych :D

Gość safljlksdjflkjsf
Moja bytnośc tu zakonczy sie tak szybko jak zaczeła- nie mam juz 15l i mnie to nie bawi.. Nie chce czytac o waszych wszach łonowych,sraniu na siebie, czy porannym otwieraniu browara... Żegnam