Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak sie czuje

pigulka gwaltu

Polecane posty

Go艣膰 jak sie czuje

osoba po zazyciu pigulki gwaltu? chodzi o to ze jak na drugi dzien?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lkjhgffd
Pigu艂k膮 gwa艂tu nazwana zosta艂a substancja o skr贸towej nazwie GHB. Samo GHB nie powoduje na drugi dzie艅 偶adnych zauwa偶alnych skutk贸w. Je偶eli z alkoholem, to mo偶e wyst膮pi膰 normalny kac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Ale jak ona dzia艂a? By艂am na imprezie i wypi艂am troch臋 drinka i zacz臋艂o mi si臋 kr臋ci膰 w g艂owie, czu艂am si臋 艣pi膮ca. Kole偶anka odprowadzi艂a mnie do domu, ale ju偶 nie pami臋tam jak sz艂y艣my. Czy to w艂asnie tak ona dzia艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StokrotkaZmeczonaNieco ;)
Tak w艂asnie dzia艂a. Mozesz pojechac na pogotowie- teraz najlepiej, pobrana zostanie krew i sie przekonasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Kaca nie mam.

Udost臋pnij ten post

Chodzi o to ze bedziesz miec pewnosc ze ta os ktora dala ci drinka chciala zrobic cos naprawde pod艂ego. Nie chodzi tu o gwa艂t. Slyszalam, ze czasem ludzie po wypiciu drinka z ta tabl. zachowuja sie w dziwny sposob- kobiety sie rozbieraja itp i ma to na celu osmieszenia... nie wiem co kieruje takimi osobami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Mo偶e gdybym wypi艂a tego drinka ca艂ego to bym mia艂a, ale wypi艂am tylko 1/3 i posz艂am ta艅czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krucafuks
Zg艂o艣 na policje, u mnie w miasteczku masowo wrzucali w jednym klubie wszystkim i kroili na kase.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Impreza by艂a kameralna, by艂o nas tylko 10 os贸b, to mo偶e faktycznie kto艣 chcia艂 bym si臋 zachowywa艂a bez wstydu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Czytam w艂a艣nie o GHB, szybko si臋 rozk艂ada i nie wiem czy jeszcze wykryj膮 j膮 we krwi.

Udost臋pnij ten post

Mi kolega w szkole opowiadal ze jego siostrze dosypala jej znajoma bo chciala by ta sie osmieszyla. Ale ze ona zaczela strasznie wymiotowac i pojechala na pogotowie, to sie wydalo ze dorzucono jej to. Tzn nie udowodniono jej tego ze to ona, ale jego siostra jest przekonana ze to ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krucafuks
W moczu wykrywalna jest do 12 godzin, w krwi do 8, wiec badan juz raczej nie zrobisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Wystarczy, 偶e wiem kogo si臋 wystrzega膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Kiedy艣 opowiadali o imprezie na kt贸rej jedna dziewczyna si臋 rozebra艂a do naga i robi艂a inne szalone rzeczy, ale my艣la艂am 偶e to ubarwione plotki.

Udost臋pnij ten post

Jak ja widzia艂em osoby po pigu艂ce to by艂y raczej ospa艂e i bezbronne ale napewno nie jakie艣 super aktywne. To raczej inne 艣rodki sa na pobudzenie i wywo艂anie chcicy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Ja by艂am 艣pi膮ca i raczej nie mia艂am na nic ochoty.

Udost臋pnij ten post

To pigu艂e gwa艂tu dosta艂as :) Po tym sie nie wariuje. Ale sa i takie srodki 偶e jak przyjmiesz to sie nie kontrolujesz i sobie strzelasz palc贸wke na srodku pokoju przy rodzicach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ku藕wa ku藕wa
jakie to 艣rodki bo nies艂ysz膮艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Co do palc贸wki to nie potrzebuj臋 偶adnej pigu艂ki ;)

Udost臋pnij ten post

o ku藕wa ku藕wa jakie to 艣rodki bo nies艂ysz膮艂am Nie moge podac ale w internecie spokojnie znajdziesz. Zasadniczo sa to 艣rodki stymyluj膮ce i podnosz膮ce libido ale jak sie we藕mie za duzo i wymiesza z innymi srodkami to nawet znotka zacznie przy ludziach sie dymac z noga od sto艂u. :) Pigulka robi z czlowieka nieprzytomny w贸r. Z tego korzystaja kolesie, kt贸rzy w 偶aden inny spos贸b nie sa w stanie wyrwa膰 panny... 偶al

Udost臋pnij ten post

To nie koniecznie musia艂a by膰 pigu艂ka gwa艂tu, je艣li nigdy wcze艣niej nie mia艂a艣 doczynienia z ,,narkotykami,, to m贸g艂 Ci kto艣 dorzuci膰 do drina zwyk艂膮 pigu艂臋... Pigu艂ka gwa艂tu, raczej dzia艂a na tyle szybko, 偶e kole偶anka nie da艂a by rady Ci臋 odprowadzi膰 do domku..a co do tego 偶e dziewczyna jeszcze sama mog艂a by zacz膮膰 zachowywa膰 si臋 nienaturalnie, nalega膰 na seks,lub jakie艣 ,,zabawy,, to nie pigu艂ka gwa艂tu a hiszpa艅ska mucha.. W Polsce by艂am barmank膮 w du偶ym clubie, wi臋c si臋 mase tego naogl膮da艂am...PS. s膮 barmani kt贸rzy sami dosypuj膮 prochy do drin贸w..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
Do domu mia艂am niedaleko, 2 minuty drogi wi臋c jak si臋 藕le poczu艂am to od razu poprosi艂am j膮 o pomoc. A w domu od razu si臋 po艂o偶y艂am, jak sta艂am.

Udost臋pnij ten post

Pierre Dolevas----ja nic nie wiem i nic nigdy nie widzialam :P kamila__27---masz szcz臋艣cie ,偶e tak to si臋 sko艅czy艂o...nast臋pnym razem proponuj臋 butelkowe piwko..otwierane na twoich oczach.S膮 te偶 specjalne paski do kupienia w aptece, kt贸rymi sprawdzisz czy tw贸j drin zawiera tylko alko..czy mo偶e co艣 jeszcze dodatkowego.

Udost臋pnij ten post

Kiedys naszym kole偶ankom ktos dosypa艂 tego kurestwa do drink贸w. Akurat sie sp贸藕nilismy z kolegami bo jeszcze trzeba bylo flaszke rozpracowac przed wej艣ciem. Wbijamy a panny sie przez r臋ce przelewaja. od razu do taryf, panny polozylismy i pilnowali艣my ich ca艂a noc na kwadracie u kumpla ale laski by艂y bezbronne a na drugi dzie艅 nic nie kumaly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamila__27
rozsan > Impreza by艂a kameralna i sami znajomi byli wi臋c nie przypuszcza艂am, 偶e co艣 takiego mo偶e si臋 sta膰. A szczerze m贸wi膮c to mia艂am ochot臋 na wyj臋cie jednego kolegi z tej imprezy i na poszalenie we dwoje :))

Udost臋pnij ten post

A tak na marginesie,...wcale nie trzeba mie膰 dosypane do drina jakie艣 艣wi艅stwo 偶eby szybko film si臋 urwa艂. Z alkoholem tak wiele lek贸w-bez recepty wchodzi w interakcj臋...wystarcz膮 kropelki (nie powiem jakie) i film po kilku minutach jest zerwany....tak samo jak zmiesza si臋 dwa 艣rodki jeden dla dzieci drugi na b贸l g艂owy..i po frytkach. Naprawd臋 polecam, butelkowe piwo, w clubach..a jak si臋 jest z sprawdzonym towarzystwem..zawsze zwraca膰 nawet barmanowi uwag臋 na r臋ce co majstruje przy drinach.przy zakupie flaszki czy banderola jest nie ruszona...itp... banalne, ale mo偶e to uchroni膰 przed nieszcz臋艣ciem.

Udost臋pnij ten post