Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie czuje

pigulka gwaltu

Polecane posty

Gość kamila__27
To było u kolegi w domu impreza.

Gość kamila__27
Normalnie na każdej imprezie wypijam kilka drinków i nigdy nie robiłam się śpiąca, wręcz przeciwnie.

Gość kamila__27
Na mnie piwo też gorzej działa, wolę driny.

WEJDZ SOBIE W GOOGLE WPISZ 'PIGULKA GWALTU' ALBO NA YOU TUBE, KIEDYS BYL FILMIK POLICJANTKA PODAWALA WSZYSTKIE OBJAWY

Gość kamila__27
Dzięki

Gość kamila__27
Tak, już wcześniej jak czytałam o GHB to je porównałam, dobrze że wypiłam tylko trochę tego drinka.

Gość kamila__27
Jak się źle poczułam to żadna zabawa wtedy.

Gość pele
Polecam jedyną książkę nt. pigułki g****u wydaną w Polsce dostępną na maternus.pl. Kompendium wiedzy wydane przez Polskie Towarzystwo Socjologiczne. „Wokół pigułki g****u” autorstwa PT Nowakowskiego

Gość gość
Czuje sie na drugi dzien

Gość gość
Witam Panie. Jestem reporterem telewizyjnym i potrzebuje Waszej pomocy. Wiem, że to trudne sprawy ale chciałbym porozmawiać z ofiarą "tabletki g****u" która opowiadając o tym pomoże uniknąć takiej sytuacji innym dziewczynom. Zbliża się okres wakacyjny i warto o tym mówić. Będę wdzięczny za pomoc i gwarantuję anonimowość. Mój numer 513 182 222. Pozdrawiam

Gość GDorota
Drogie Dziewczyny, mam na imie Dorota. W 1990 roku mialam 15 lat. To bylo zaraz po ukonczeniu szkoly podstawowej. Cieszylam sie ze ide do liceum. Czekalam na egzaminy - za pare dni. Byl weekend, u mojej "przyjaciolki" nie bylo rodzicow. Moi nie mieli nic przeciwko zebym u niej nocowala - ich wielki blad I zaniedbanie mnie. U Moniki w domu byl jej chlopak, jej brat I jego dwoch kolegow. To oni przekonywali mnie zebym wypila maly kieliszek jakiegos "likieru". Mietowy smak. Bedzie mi smakowal. Wypilam bo w nawet przez mysl mi nie przeszlo ze ludzie ktorych znam moga mi cos zrobic. Reszta tego co pamietam to kadry jak z filmu. Jeden "kolegow" wyprowadzil mnie "na spacer" I zg****il. Gwalcil mnie jak chcial. Bylam bezradna I bezbronna. Na drugi dzien obudzilam sie na wpol ubrana, obolala I z tymi kadrami o ktorych myslalam ze to zly sen. Ale to nie byl sen. To sie stali I do dzis jest to moja najwieksza tragedia I krzywda. Skyrwysyn - Mariusz R do dzis za to nie zaplacil. Moja "przyjaciolka" uznala ze to co sie stalo to dobrze bo mam to za soba. Jestem na terapi I do dzis to wraca. Poczucie wstydu, niesprawiedliqosci, niezrozumienie dlaczego ktos kogo znalam I ufalam tak mnie skrzywdzil. GWALT to najgorsza krzywda jaka mizna zrobic kobiecie. Wlasciwie dziewczynce wtedy. Nie moglam o tym powiedziec rodzicom, nie zglosilam na policje bo sie balam, wstydzilam. Schowalam wszystkie emocje zeby jakos zyc. Ale nie da sie zyc ukrywajac ze zostalam zgwalcona. Ktos odebral mi to co do niego nie nalezalo. Jest najwiekszym s********m na swiecie I nigdy mu tego nie wybacze. Nigdy. Marze o dniu kiedy skopie mu jaja za to co mi zrobil. Zniszczyl to co dopiero sie rozwijalo I ukradl to co nie bylo dla niego.

Gość gość
Do filmu dokumentalnego realizowanego dla znanego kanału lifestylowego poszukujemy młodej dziewczyny, która padła ofiarą pigułki gwałtu. Gwarantujemy anonimowość. Za udział przewidziane jest honorarium. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: programtv@onet.pl

Gość gość
Pierre Dolevas napisz mi o wszystkich uzywkach o jakich wiesz a nie mozesz tu na forum marekb13@op.pl Proszszeee. Sory za odkop.