Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie czuje

pigulka gwaltu

Polecane posty

Gość jak sie czuje

osoba po zazyciu pigulki gwaltu? chodzi o to ze jak na drugi dzien?

Gość lkjhgffd
Pigułką gwałtu nazwana została substancja o skrótowej nazwie GHB. Samo GHB nie powoduje na drugi dzień żadnych zauważalnych skutków. Jeżeli z alkoholem, to może wystąpić normalny kac.

Gość kamila__27
Ale jak ona działa? Byłam na imprezie i wypiłam trochę drinka i zaczęło mi się kręcić w głowie, czułam się śpiąca. Koleżanka odprowadziła mnie do domu, ale już nie pamiętam jak szłyśmy. Czy to własnie tak ona działa?

Gość StokrotkaZmeczonaNieco ;)
Tak własnie działa. Mozesz pojechac na pogotowie- teraz najlepiej, pobrana zostanie krew i sie przekonasz.

Gość kamila__27
Kaca nie mam.

Chodzi o to ze bedziesz miec pewnosc ze ta os ktora dala ci drinka chciala zrobic cos naprawde podłego. Nie chodzi tu o gwałt. Slyszalam, ze czasem ludzie po wypiciu drinka z ta tabl. zachowuja sie w dziwny sposob- kobiety sie rozbieraja itp i ma to na celu osmieszenia... nie wiem co kieruje takimi osobami.

Gość kamila__27
Może gdybym wypiła tego drinka całego to bym miała, ale wypiłam tylko 1/3 i poszłam tańczyć.

Gość krucafuks
Zgłoś na policje, u mnie w miasteczku masowo wrzucali w jednym klubie wszystkim i kroili na kase.

Gość kamila__27
Impreza była kameralna, było nas tylko 10 osób, to może faktycznie ktoś chciał bym się zachowywała bez wstydu.

Gość kamila__27
Czytam właśnie o GHB, szybko się rozkłada i nie wiem czy jeszcze wykryją ją we krwi.

Mi kolega w szkole opowiadal ze jego siostrze dosypala jej znajoma bo chciala by ta sie osmieszyla. Ale ze ona zaczela strasznie wymiotowac i pojechala na pogotowie, to sie wydalo ze dorzucono jej to. Tzn nie udowodniono jej tego ze to ona, ale jego siostra jest przekonana ze to ona

Gość krucafuks
W moczu wykrywalna jest do 12 godzin, w krwi do 8, wiec badan juz raczej nie zrobisz.

Gość kamila__27
Wystarczy, że wiem kogo się wystrzegać.

Gość kamila__27
Kiedyś opowiadali o imprezie na której jedna dziewczyna się rozebrała do naga i robiła inne szalone rzeczy, ale myślałam że to ubarwione plotki.

Jak ja widziałem osoby po pigułce to były raczej ospałe i bezbronne ale napewno nie jakieś super aktywne. To raczej inne środki sa na pobudzenie i wywołanie chcicy :)

Gość kamila__27
Ja byłam śpiąca i raczej nie miałam na nic ochoty.

To pigułe gwałtu dostałas :) Po tym sie nie wariuje. Ale sa i takie srodki że jak przyjmiesz to sie nie kontrolujesz i sobie strzelasz palcówke na srodku pokoju przy rodzicach :D

Gość o kuźwa kuźwa
jakie to środki bo niesłysząłam

Gość kamila__27
Co do palcówki to nie potrzebuję żadnej pigułki ;)

o kuźwa kuźwa jakie to środki bo niesłysząłam Nie moge podac ale w internecie spokojnie znajdziesz. Zasadniczo sa to środki stymylujące i podnoszące libido ale jak sie weźmie za duzo i wymiesza z innymi srodkami to nawet znotka zacznie przy ludziach sie dymac z noga od stołu. :) Pigulka robi z czlowieka nieprzytomny wór. Z tego korzystaja kolesie, którzy w żaden inny sposób nie sa w stanie wyrwać panny... żal

To nie koniecznie musiała być pigułka gwałtu, jeśli nigdy wcześniej nie miałaś doczynienia z ,,narkotykami,, to mógł Ci ktoś dorzucić do drina zwykłą pigułę... Pigułka gwałtu, raczej działa na tyle szybko, że koleżanka nie dała by rady Cię odprowadzić do domku..a co do tego że dziewczyna jeszcze sama mogła by zacząć zachowywać się nienaturalnie, nalegać na seks,lub jakieś ,,zabawy,, to nie pigułka gwałtu a hiszpańska mucha.. W Polsce byłam barmanką w dużym clubie, więc się mase tego naoglądałam...PS. są barmani którzy sami dosypują prochy do drinów..

Gość kamila__27
Do domu miałam niedaleko, 2 minuty drogi więc jak się źle poczułam to od razu poprosiłam ją o pomoc. A w domu od razu się położyłam, jak stałam.

Pierre Dolevas----ja nic nie wiem i nic nigdy nie widzialam :P kamila__27---masz szczęście ,że tak to się skończyło...następnym razem proponuję butelkowe piwko..otwierane na twoich oczach.Są też specjalne paski do kupienia w aptece, którymi sprawdzisz czy twój drin zawiera tylko alko..czy może coś jeszcze dodatkowego.

Kiedys naszym koleżankom ktos dosypał tego kurestwa do drinków. Akurat sie spóźnilismy z kolegami bo jeszcze trzeba bylo flaszke rozpracowac przed wejściem. Wbijamy a panny sie przez ręce przelewaja. od razu do taryf, panny polozylismy i pilnowaliśmy ich cała noc na kwadracie u kumpla ale laski były bezbronne a na drugi dzień nic nie kumaly

Gość kamila__27
rozsan > Impreza była kameralna i sami znajomi byli więc nie przypuszczałam, że coś takiego może się stać. A szczerze mówiąc to miałam ochotę na wyjęcie jednego kolegi z tej imprezy i na poszalenie we dwoje :))

A tak na marginesie,...wcale nie trzeba mieć dosypane do drina jakieś świństwo żeby szybko film się urwał. Z alkoholem tak wiele leków-bez recepty wchodzi w interakcję...wystarczą kropelki (nie powiem jakie) i film po kilku minutach jest zerwany....tak samo jak zmiesza się dwa środki jeden dla dzieci drugi na ból głowy..i po frytkach. Naprawdę polecam, butelkowe piwo, w clubach..a jak się jest z sprawdzonym towarzystwem..zawsze zwracać nawet barmanowi uwagę na ręce co majstruje przy drinach.przy zakupie flaszki czy banderola jest nie ruszona...itp... banalne, ale może to uchronić przed nieszczęściem.