Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaaa09

Pomozcie.! ;(

Polecane posty

Jestem z moim chlopakiem od roku.. Na poczatku wszystko ukladalo sie naprawde cudownie.. Ale kilka miesiecy temu zaczelismy sie okropnie klocic i to naprawde o byle co. O najmniejsze drobiazgi.. Miedzy innymi nawet o to, ze raz na kiedy wyszlam z kolezankami na miasto. Od razu robil mi ogromne awantury tylko dlatego, ze ich nie lubi.. Zrobil mi nawet wykaz z kim moge sie spotykac, a z kim nie. Naprawde bardzo go kocham i wiem, ze on mnie tez. Nie chce z nim zrywac, a nie wiem co zrobic, zeby miedzy nami znow wszystko bylo okey.. Prosze, pomozcie mi.. ;(

moze potrzebujecie przerwy aby za soba zatesknic albo za malo rozmawicie- powinnas mu mowic, co Ciebie boli w jego zachowaniu i tak sama w 2a strone

Gość na poczatku zawsze jest fajnie
dzieci czesto zmieniają swoje symatie, bo tu nie ma mowy o związku, nie przejmuj sie nowy chłopak tez będzie super na początku

Wiele razy rozmawialam z nim o tym co mnie boli. I przez 2 dni wszystko bylo dobrze ale pozniej znow robil to co wczesniej. Tak jest czaly czas. ;(

To według mnie jest typ faceta o jakim było juz tu dużo wątków czyli psychol.Z takim związku nie zbudujesz.Ciagle on będzie Ci robił awantury a Ty będziesz zaszczuta,z ciągłym poczuciem winy.Ty bedziesz ciągle przepraszała a Pan wiecznie obrażał.Postaw mu twardo warunki,że albo się zmieni albo kopa w dupsko!

Wlasnie nie umiem tak poprostu powiedziec, ze to koniec. Za wiele z nim przeszlam i za bardzo go kocham. ;(

Wydaje Ci się. Związek powinien być oparty na obustronnej miłości a czy on Cię kocha?Nie! Kochający człowiek nie robi awantur z powodu jakiegoś gówna :O Zobacz na topik "Jestem w związku w którym partner molestuje mnie psychicznie",lub topiki innych dziewczyn.Dużo tego jest.On jest Twoim panem-czujesz się jego niewolnica uzależnioną od niego ale to nie ma sensu.powinnaś kwitnąc dziewczyno a nie ciągle się zastanawiać co znów zrobiłaś źle i ciagle przepraszać "Pana Focha".I wiem,co mówię.On się NIE zmieni!

Gość babeczzkaa
Wykaz znajomych? Nie no to chyba ode mnie dostajesz tytuł największej idiotki. Zaraz po tych co to dają się maltretować fizycznie i siedzą cicho przy swoim panie i słuchają w ciszy wyzwisk.

Gość babeczzkaa
Sory za byka * przy swoim panu