Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stia

Jeśli nie ciąża to co

Polecane posty

Sama nie wiem co o tym myśleć. zaraz po miesiączce,która zaczeła się 27 i trwała do końca sierpnia, kochałam się z mężem. Mamy już jedno dziecko roczne. Wracając do tematu od tego momentu mój organizm się dziwnie zachowuje. Pierwsze co to zjawił się problem z trzymaniem moczu i częstym oddawaniem pytałam o to lekarki ale powiedziała że to normalne po porodzie ale aż po roku?? no nie wiem. następnie bardzo lubiłam palić oczywiście na czas ciąży i karmienia rzuciłam ale potem znowu wróciłam do papierosów,bo lubię palić i już,ale od 2 tygodni już nie palę bo nie mogę mam wstręt do papierosów kiedy próbowałam przełamać ten wstręt i zapaliłam strasznie wydawał mi się ten papieros niedobry i chciało mi się wymiotować więc zmuszona zgasiłam go. od około 2 tygodni mam zaparcia. i strasznie wypadają mi włosy. następny okres dostałam planowo 24 września tylko że w ogóle mnie nie bolał brzuch a zawsze mnie boli i to bardzo do tego mój okres wyglądał tak jak zawsze się kończy a nie zaczyna(był tak mało obfity)po 2 dniach już go nie było dzień przerwy i znowu wrócił na 3 dni ale to była jedna dwie plamki na dzień. dzień po okresie zrobiłam test i był negatywny zadzwoniłam do lekarki i opisałam jej mój okres a ona mi powiedziała żebym odczekała i powtórzyła test i zapisała się do niej na wizyte(ale termin pewnie około miesiąca). Nie wytrzymałam poszłam na prywatne usg i nie było ciąży,ale lekarz wykonujący usg pytał czy używam wkładki domacicznej anty,albo jakiejś spirali,ale odpowiedziałam że nie bo nigdy nie używałam a on mi pokazał na ekranie coś dziwnego (w mojej macicy) białego co miało kształt wkładki i powiedział że nigdy czegoś takiego nie widział. i kazał mi iść do lakarza pierwszego kontaktu ale nie poszłam. i jeszcze jedno gdy 2 października uprawiałam sex z mężem to po wszystkim na następny dzień przy podcieraniu po sikaniu miałam lekko różowy śluz na papierze

Gość nie mogaaaaaaaaaaaaaaa
a skoro ginekolog nie wie co to jest to skąd na Boga my to mamy wiedzec???:O a tak wogóle więcej nie moglas napisac:/:O