Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zaczac go czuc??

Nic nie czuję gdy kocham się z moim facetem, nic, dlaczego?

Polecane posty

Otóż jak w temacie. Dlaczego tak jest? On małego członka nie ma, bo aż 21 cm. Ja tzw. rozklapciuchą też nie jestem, bo jest on moim pierwszym partnerem. Z nim straciłam dziewictwo. Na początku bardzo bolało i kochaliśmy się tylko do połowy. On nigdy we mnie nie mógł być cały. Aż w końcu po 3 latach związku moja cipka przystosowała się i już wchodzi cały no może nie dosłownie cały coś tam wystaje jeszcze, ale raczej większość. Mimo wszystko ja nic nie czuje. Nie wiem jakim cudem jestem tak rozjechana skoro to mój pierwszy:( ubolewam z tego powodu bardzo. Czuję tylko i wyłącznie jak ja jestem na górze i pocieram o niego. Większy orgazm mam jak pieści mnie palcem po wierzchu niż jak ma członka we mnie. Dlaczego tak jest, jak to zmienić? czy juz nigdy z sexu nie bede miala przyjemnosci? orgazmy mam tylko przy minetkach i pieszczotach recznych. Kiedy wchodzi we mnie dla mnie to koniec przyjemnosci. Robie to tylko po to byle on doszedł. A tak naprawde wolalabym sie piescic tylko, albo oralnie albo recznie. Dlaczego sex nie sprawia mi przyjemnosci?

O kurde miało iśc na erotyczny :o sorry

Gość KSU Jabolowa Ofiara
Zła kobieta jesteś

On zawsze dochodzi więc chyba taka zła nie jestem. Martwię się raczej o siebie, bo to ja nie czerpię przyjemności..

Gość adriandadrianna nicko
oj ja mezatka 10lat i nigdy nic nie czułam moze jak mi minetke robi to czasem cos.. ale generalnie nie wiem co to rozkosz i o co halooo z tym sexem.. mi tam najlepiej bez seksu sie zyje...nie lubie nagosci . z mezem jestesmy jak przyjaciele...mu tez pasi sex raz na rok sie przydazy

Gość dfvsdcxz
zmien partnera

Gość spalone pośladki
widocznie ma za małego skoro nic nie czujesz:P ZMIEŃ NA XXL

U mnie to nie jest tak, że nie sprawia mi przyjemności to wszystko. Ogólnie mam chcicę bardzo często, podnieca mnie jego widok. Jestem morka. Ale lubię inne pieszczoty niż sam stosunek. Po prostu podczas stosunku nie czuję go w sobie. Nie wiem jak to jest możliwe.

A ja domyślam się, że tu nie chodzi rozmiar tylko problem twki w czymś innym. Tylko w czym? małego nie ma 21 - to przecież nie jest mało, ludzie. Bardzo bolało na początku zanim doszliśmy do tego, że swobodnie moze byc we mnie. TYlko doszlo do tego niestety, ze teraz w ogole jakby za luźna jestem. A dziwi mnie to bo tylko z nim bylam wiec nawet jesli troche sie "rozpechalam" to powinnam rozpechac sie do jego rozmiarow, a nie teraz nic nie czuc. Moj pierwszy lozkowy facet wiec..?

Gość a ta morka to gatunek norki?
:P

Gość spalone pośladki
jak nie za mały to za chudy... widocznie nie potrafi cię rozbudzić... powiem tak z tej mąki chleba nie będzie...

Gość eere
niektóre kobiety miewaja tylko orgazmy łechtaczkowe a nie pochwowe.Widocznie ty do nich nalezysz. Na to nic nie poradzisz. Musisz rozmawiac z facetem, żeby wasza gra westępna była dłuższa i stymulowała twoja łechtaczkę, wtedy chociaż stosunek będzie przyjemny chociaż bez orgazmu pewnie

Gość asaseer
jest bardzo duzo takich kobiet,ktore nie odczuwaja przyjemnnosci przy zwyklym stosunku,a o orgazmie nie ma mowy.Szczytuja tylko i wylacznie przez stymulacje lechtaczki:P Nie ma sie czym przejmowac:P

No nie wiem moim zdaniem jest normalny nie za chudy nie za gruby. Bardzo mi sie podoba z wygladu:) no nic. Nie powiekszy go sobie przeciez, a ja zmieniac go nie zamierzam absolutnie. Bo mimo tego jest mi z nim bardzo dobrze. Niektorzy mowia, ze z wiekiem przychodzi odczuwanie przyjemnosci z sexu.. Kto wie moze. Ja mam tylko 23 lata. Moze kolo 30 sie poprawi:P:)

Gość lasjdhfksjhdfhfsh
Z czasem zaczniesz czuć rozkosz i przyjemność. Dopiero zaczynasz, nie jesteś jeszcze wystarczająco "rozbudzona". Będzie coraz lepiej :)

Gość eere
nie poprawi się, ale nauczysz go tego jak ma ciebie traktowac żeby było przyjemniej. jak nie nauczysz będzie jak do tej pory. Tu wiek nie ma nic do rzeczy ani doświadczenie .Taka poprostu jestes.

Gość bardzo prosta rada
spróbujcie pozycji na pieska albo na łyżeczki i partner nich masuje Ci łechtaczkę

Gość 435gf
jesli nie czujesz go w sobie to cwicz miesnie kegla .. Cwiczenie jest dobre dla pochwy ktora jest luzna .. Ćwiczenia Kegla polegają na zaciskaniu mięśni pochwy i odbytu na ok. 8-10 sekund i powtarzaniu tej czynności w krótkich odstępach czasu zaczynając od 5 powtórzeń dochodząc aż do 25 w miarę wzmacniania się mięśni. Wzmocnione i bardziej elastyczne mięśnie ułatwiają poród, zapobiegają opuszczaniu się narządów i wysiłkowemu nietrzymaniu moczu, zwiększają też satysfakcję seksualną kobie

Gość spalone pośladki
pitolisz ja w twoim wieku miałam już tysiące orgazmów przeżytych... skoro to ani to ani siamto to idzcie do specjalisty seksuologa... bo to porypane by się z kimś kochac i nie czuć przyjemności z tego uwierz coś z toba nie teges !!!

Gość 435gf
to te same miesnie ktorymi wstrzymujesz oddawanie moczu ..

Gość ostatecznie spróbuj z pieskiem
:)

Nie odczuwam przyjemności z tego, więc radzimy sobie w inny sposob. W moim wieku moze mialas mega orgniazmy, bo zaczelas jako nastka. Ja zaczelam w wieku 20 lat.

Gość spalone pośladki
ja zaczęłam w wieku 19 lat i jak dotąd jestem z tym samym partnerem... nie trzeba być dziwką by mieć super udany seks... . po to się bzykamy by mieć z tego przyjemność... facet też po jakimś czasie stwierdzi ze jestes jak kłoda bo kobieta która nie odczuwa przyjemności z seksu jest mało atrakcyjna dla mężczyzny i taka jest prawda... masz bardzo powazny problem idz do seksuologa... pamietaj iż seks jest czymś co cementuje zwiazek...

Gość diaderko
Droga Autorko! Przeczytaj sobie ksiazke "MAGIA SEKSU" GRAHAMA MASTERTONA. B.polecam :-) jest tam wiele ciekawych rzeczy i cwiczen opisanych. Po jej przeczytaniu bedziesz wiedziala jak doprowadzic faceta do szalenstwa i samej z tego czerpac przyjemnosc. Poza tym mysle, ze powinnas porozm.o swym problemie ze swym ginekologiem. Moze tez zacznij cwiczyc miesnie kegla:) Ps. Na marginesie- nie istnieja dwa rodzaje orgazmow u kobiety tylko jeden-jak przeczytasz ksiazke-bedziesz wiedziala o czym mowie... Ludzie mysla, ze wiedza wszystko o sexie a wcale tak nie jest-czasem wystarczy sie ciut poedukowac i sprobowac:-)i nie jest powiedziane, ze po10-20latach malzenstwa czy zwiazku nie mozna czerpac z sexu przyjemnosci!pozdrawiam!

Gość spalone pośladki
diaderko jestem za w kazdym wieku i czy to za pierwszym czy setnym razem mozna mieć orgazm i mozna odczówać przyjemnośc ze zbliżenia ...

Gość diaderko
no pewnie, czasem powodem takich i innych problemow jest po prostu biernosc i zero urozmaicenia we wspolzyciu.poza tym sex rodzi sie w GLOWIE!