Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilon

przygoda z fitness girl

Polecane posty

mowie o tym ze picant nie oznacza samego aktu a jedynie emocje ktore towarzysza niedosytowi podczas erotycznego momentu... sa nawet takie kluby ktore celebruja takie doznania.... w co drugiej dyskotece na malorce czy tenefyfie tak wlasnie jest

Gość kfkkgg
mi tanczyla, a jestem dziewczyna, tylko musialam jej troche sypnac kaski, wiec nie jestes taki wyjatkowy chloptasiu

Gość kamilon
to tutaj emocje sięgały zenitu i to mi zupełnie wystarczyło. Ona czuła się mega seksowna, ja mega podniecony. Cóż chcieć więcej. Wiele osób tego nie rozumie, że seks nie musi być koniecznym finałem.

Gość kamilon
kfkk: widzisz, ona mi nie robiła tego za pieniądze, tylko po koleżeńsku. W tym jest spora różnica.

Gość Uczony66
Czas jazdy uzależniony jest od prędkości z którą się porusza obiekt i drogi do przebycia. W przyrodzie występuje wiele rodzajów ruchu o czym nie będę tutaj pisać. Ale sądząc po niezwykłej dociekliwości osób piszących tutaj od razu rozwinę choć odrobinę temat ruchu w celu pogłębiania wiedzy osób piszących tutaj na forum. A więc: ruch jednostajny prostoliniowy ruch pociągu ze stałą prędkością i w stałym kierunku, którego torem jest linia prosta. ruch jednostajny krzywoliniowy ruch pociągu ze stałą prędkością i w stałym kierunku po okręgu. ruch jednostajny obrotowy ruch Ziemi wokół własnej osi. ruch jednostajnie przyspieszony prostoliniowy W momencie kiedy kierowca wyprzedza inny samochód. ruch jednostajnie przyspieszony krzywoliniowy ruch jednostajny po okręgu. ruch jednostajnie opóźniony prostoliniowy ruch kiedy samochód się zatrzymuje. ruch jednostajnie opóźniony krzywoliniowy pojazd zatrzymujący się na okręgu. ruch niejednostajny obrotowy ruch zmienny. kierowca staje i rusza. ruch niejednostajny krzywoliniowy.

Gość Uczony66
Czytelnik powyżej miał na myśli - (Mekka) (pełna nazwa: Makkat ul-Mukarramah, znana również jako Makka; ar. ) święte miasto islamu, miasto w zachodniej części Arabii Saudyjskiej, stolica prowincji Al-Hidżaz, położona u podnóża masywu górskiego (277 m n.p.m.) Dżabal al-Karnajt, w wąskiej i piaszczystej Dolinie Abrahama. Zamieszkuje ją ok. 1,7 mln ludzi. Trzecie co do wielkości miasto kraju.

Gość kamilon
jak przerzuciła mi nogę nad głową, to dopiero zrozumiałem po co zdjęła obcasy.

Gość Uczony66
Zauważyłem, że tworzysz nie składne zdania, proszę popraw to w celu rozpowszechniania poprawnej polszczyzny

Gość kamilon
ok, widzę, że na tym forum nie można normalnie pogadać

Gość kamilon
perwersja: a ty co myślisz o takim tańcu?

Gość Uczony66
Tak naprawdę był to test sprawdzający waszą zdolność spostrzegania błędów stylistycznych.

Gość uczony99
no dobra tak naprawdę był to test sprawdzający twoją zdolność poprawiania błędów

Gość fachmann
Brawo uczony 66

Gość janjan
kammilon ty szczęściarzu!!!