Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perma

Moja siostra jest chora-ma epilepsje. Jakie studia dla niej polecacie?

Polecane posty

Gość Perma

Musze jej jakos pomoc wybrac, co robic dalej. Sama jest zagubiona i ciezko z nia

Gość homio niewiadomo
może przez internet? jest takie coś już?

Gość Perma
Wolalabym, zeby miala kontakt z ludzmi. Nie wiem tez czy poinformowac o wszystkim w dziekanacie?

Gość ja86sia
poinformować musisz, z epilepsją da się żyć, a studia powinna sama wybrać wedle swoich zainteresowań... lepiej chyba coś teoretycznego, humanistycznego, żeby nie miała kontaktu z niebezpiecznymi sprzętami czy maszynami, poszukaj w necie jaka praca jest najwygodniejsza dla epileptyków i w tym kierunku niech siostra się kształci :)

Gość Belinelka
TY MUSISZ poinformować? A siostra jest ubezwłasnowolniona? Jełsi nie, powinna cię kopnąć w dupę za wtrącanie się w jej zycie i ujawnianie takich informacji osobom trzecim - tylko ONA ma do tego prawo.

Gość Perma
Siostra niestety jest zalamana i sama sobie nie poradzi. Najchetniej caly czas by spala i boi sie wychodzic. Dlatego chce jej pomoc

Gość ja86sia
ale ona musi CHCIEĆ iść na studia, może zacznij od wyciągania ją z domu do ludzi np na spacery, jakieś imprezy, spotkania, wypady, żeby nie czuła się rzucona na głęboką wodę od razu