Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forderka

Jak w tym kraju ma byc dobrze, skoro warszawiacy musza utrzymac caly kraj?

Polecane posty

Gość forderka

Mam tego dosc - my ciezko pracujemy, a reszta Polski zyje spokojnie z zasilkow, na ktore placimy wysokie podatki

Gość e54gty53ty
Tak kurwa, to Śląsk i kopalnie utrzymują tych pierdolonych nierobów i lalusiów z Warszawy więc nie pierdol, stań na kiblu i spuść się !

Gość maturks4
A ileż to jest "warszawiaków" w Warszawie? Jakoś nie czuję się zbytnio rozpieszczany jako "reszta"; wręcz przeciwnie: warszawiacy przyjeżdżający do mnie nad morze niezbyt chętnie zostawiają tu kasę, abym mógł płacić podatki. A pracuję cieżko

Gość forderka
wydobywaja wegiel kamienny, ktory jest nikomu niepotrzebny. Prad w Polsce produkowany jest z wegle brunatnego (Belchatow, Turek), a weglem w piecach pala tylko wiesniaki. Normalni ludzie grzeja gazem

Ty,forderka,nie wkurwiaj mnie z samego południa! Warszawiacy ciężko pracują? A Ślązacy leżą do góry brzuchami? Wiem,że to prowokacja,ale i tak się wkurzyłam.

Gość dziaddek
buhahah warszawiacy najwieksza armia nierobow biurokratow

Gość warsdzawiacy mają
niechlubną historie choćby powstanie warszawskie gdzie zgineło tyle dzieciaków masakra

Gość Marrelnkaaa
Dokładnie tak ! Warszawiacy to lalusie i największa armia nierobów w Polsce za to wszyscy chodzą z nosami w górze jak by wszystko im się należało ! Przyjedź na Śląsk to zobaczysz jak tutaj ludzie ciężko harują od rana do wieczora żeby wyżywić rodziny i więcej nie pisz takich bzdur bo krew się we mnie gotuje jak to czytam !

Gość adriandadrianna nicko
tez jestem z wawki i nie czuje sie rozpiesczana wrecz przeciwnie koszty duzze duzo wieksze niz zarobki

Za chwile będziesz gratami z mieszkania palić,a nie gazem.:O A z treści twoich wypowiedzi wynika,że normalna to ty nie jesteś.:P

Gość Warszawiacy to byli podczas
powstania. Teraz to jakieś kórwy anglojęzyczne