Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda16ei

Zadziwiajace bedzie tu zajscie w ciaze??

Polecane posty

Gość mloda16ei

no bo chyba jest duze prawdopodobienstwo jesli chlopak skonczyl we mnie na poczatku moich dni plodnych? ale od razu wyplukalam z siebie nasienie! 2 minuty po pobieglam do lazienki i to z siebie wymylam palcem! myslicie ze w tej sytuacji nie zajde w ciaze?

płukanie nic nie da moja droga, jak sie spuścił w dni płodne to duża szansa że zajdziejsz ;)

Gość mloda16ei
jesli bede w ciazy no trudno. .. ale chcialam zapytac o wasze zdanie. jakie jest prawdopodobienstwo zaplodnienia jesli to z sieby wyplukalam?

Gość mloda16ei
moniak .. dziewczyny.. naprawde plukanie nic nie daje? przeciez jak swiezo co sie spuscil to te plemniki sa w spermie a ja ja wymylam przeciez z siebie? duzo ich tam moglo zostac?

Gość widać albo się
no duże prawdopodobieństwo ciązy jest -dni płodne plus seks do końca. Pukanie to nie antykoncepcja. Z macicy plemników nie wypłuczesz.

chyba po coś jest wytrysk nie? większość plemników juz dawno była głęboko i daleko w Tobie śmigając sobie do jajeczka

Ręce opadają jak się czyta takie posty...Wielki come back średniowiecza czy jak? Metody antykoncepcji niesamowite wrecz:PCzytałam tu gdzieś też że jak się przed stosunkiem pije sok z cytryny to się nie zajdzie w ciąże:P Rany....

Gość mloda16ei
adalis86 hehe bez przesady;) nie nie jestem taka glupia, dopuszczam opcje ciaza, jednak po fakcie tak sie zastanawiam o ile zmniejszylam prawdopodobienstwo zajscia tym plukaniem...

Gość co za glupiaaaaaaaaaaa
aa cipa z ciebie i tepa dzida czy plukanie cos da:O buahahahahahhahaahahahhahahha(lol2)

Gość co za glupiaaaaaaaaaaa
trzeba bylo sie nie gzic w czasie dni plodnych bez zabezpieczenia a nie teraz lament i płacz hahahh smieszne sa takie dziewuszyska

pisze ze jestes glupia bo nie moge pojac skad ci przyszlo do glowy ze plukanie pomoże? W głowie mi się to nie mieści.Mamy rok 2011 a nie XVI wiek - wtedy takie metody były stosowane! W dobie komputerów, prasy,telewizji takie pomysły są idiotyczne

Gość widać albo się
"Kochałam się z mężem bez zabezpieczenia w dni płodne, ale po każdym stosunku dokładnie się myłam, pochwę też, ale od jakiegoś czasu zaczął mię boleć dołem brzuch i krzyż. (...) Odpowiedź eksperta Lekarz Aneta Zwierzchowska Witam! Irygacja pochwy nie należy do metod antykoncecyjnych o dużej skuteczności. Bardzo możliwe, że zaszła Pani jednak w ciążę- wszystkie opisanę przez Panią objawy dość wyraźnie na to wskazują. Radzę wykonać test! Pozdrawiam."

Wogóle to nie rozumiem dlaczego uprawiasz seks bez zabezpieczenia, kusisz los a potem boisz sie ze mozesz byc w ciazy Ty wlasnie tego chcesz! Kochajac sie bez zadnej antykoncepcji trzeba liczyć sie z tym ze mozna zajsc w ciaze TYLE

Gość mloda16ei
przyznam sie.. bylam pod wplywem;) ale oczywiscie jestem w stanie wychowac swoje dziecko w razie czego wiec nie musicie po mnie jechac

Gość ja tam nie rozumiem
określenia w temacie -zadziwiające zajście w ciążę. Nikogo nie zdziwi że będzie ciąża przy takich praktykach więc raczej nazwałabym to standardowe zajście w ciażę. :P