Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaawwaaer

sudafet i polopiryna a karmienie piersią - pomocy

Polecane posty

Gość aaawwaaer

Rano wstałam mocno przeziębiona, z nos dosłownie katar leciał jak z kranu, temperatura prawie 38 stopni. Około 10 godz w akcie desperacji wzięłam 1 sudafet, 1 polopiryna i 600 mg witaminy C. Nic innego w domu nie było, a mąż wróci około 17 godz. Czy mogę nakarmić po południu małego piersią??? Stosuję karmienie mieszane Humanę i swoje mleko, mały ma 4 tygodnie dopiero. Na razie dam butelkę, mojego pokamru nie wystarcza na całą dobę.

Gość zielone oczczka
a co pisze na ulotkach???przeczytaj.powinna byc informacja.ale w necie poszukaj.ja bym z sudafedem nie ryzykowala.kiedys go bralam i zauwazylam ze jestem po nim bardzo pobudzona.i mialam problem ze snem.bylam w aptece i farmaceuta mi powiedzial ze sudafed zawiera jakis skladnik ktory dodaje sie do amfetaminy.to jakies sladowe ilosci ale na mnie podzialalo

sudafet zawiera pseudoefedryne ktora obkurcza sluzowke dlatego nie bierz tego leku... polopiryna rozrzedza krew i tez nie polecaja ja na przeziebienie biore rutinoscorbin isyrop prawoslazowy (2x dziennie by nie przesadzic) na katar mozesz uzywac wapno (wiem wiem ze dlugo sie czeka na rezultat ale katar nieleczony trwa 7 dni a leczony tydzien)

Gość aaaweraaw
miałam te leki w domu, bez pudełek i ulotek, a rano internet mi nie działał. Wolę się spytać tutaj niż dzwonić do przychodni czy apteki. Zawsze udzielają sprzecznych informacji. Teraz się czuję o niebo lepiej. :-)

Gość aaaweraaw
chyba ściągnę to mleko laktatorem i wyleję je do zlewu