Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only.easy

Jaki facet daje najwięcej orgazmów?

Polecane posty

Gość only.easy
what should I take easy? ;)

Gość only.easy
Why? Nie wyobrażam sobie związku z mężczyzną, który nie jest w stanie doprowadzić mnie do orgazmu. Co więcej widać, że orgazmy są uwarunkowane ewolucyjnie, więc należy się o nie nie tyle martwić, co dbać żeby były :) A szczególnie jak staramy się o dzidziusia. Nie wiem jak można mówić, że nie należy się tym przejować.

Gość only.easy
Przeczytaj najpierw artykuł, a potem mów ;) zaoszczędzimy sobie bzsensownej dyskusji

Gość only.easy
Czyli wystarczyłoby CI gdybyś na 10 stosunków miał 1 orgazm ale dobry "jakościowo" jak to ująłeś? ;) To trochę bzdura i chyba tylko facet może głosić takie pierdoły ;)

Gość only.easy
Swoją drogą to nie wiem ja orgazm może być kiepskiej jakości ;P a to już totalnie pogrąża tekst "liczy się jakość a nie ilość" ;)

only a sama sie doprowadzić do orgazmu nie umiesz?:classic_cool: Po co na facetów zrzucać od razu całą odpowiedzialność za nieudane współżycie?:P

Gość only.easy
V34: Oczywiście, że umiem. Pytanie tylko po co mi mężczyzna skoro mam doprowdzać się do orgazmu sama? ;)

Gość only.easy
Wiewiórka: Racja! dobre :D

Gość jakiuytcnmkie
facet kochający, dbający o swoją kobietę , jej potrzeby, nie myslący o sobie, to taki facet który woli dawać niz brać , taki który czerpie satysfakcje z tego że daje orgazmy,- sa tacy faceci :)

Gość uczony99
wykonuję energiczne ruchy biodrami w wyniku czego jądra zaczynają się bujać do przodu i do tyłu, uderzając rytmicznie, tworząc specyficzne chlastanie. Lubicie to dziewczyny?

Gość only.easy
Wiewiórka: To raczej powodu dla któych mężczyźni szukaj żony, a ne kobiety męża ;)

only.easy V34: Oczywiście, że umiem. Pytanie tylko po co mi mężczyzna skoro mam doprowdzać się do orgazmu sama? Jesli posiadłas juz tą wiedze to umiesz mu pokazac co lubisz. On w tej kwestii ma juz niewiele do wniesienia :P noo chyba ze opisaną w artykule muskulaturę troche makaronu na uszy i ładny zapach :classic_cool:

Gość uczony99
no dywanik czasem trza troche trzepać

Gość kaziród nadciąga
jest to potężne pokolenie i ród zarazem, podobne do klanu Karga

Gdyby nie ochrona danych osobowych, to napisałabym kto jest najlepszym dawcą orgazmów :classic_cool: wiewiórka bez ogona-w pary, to rozumiem, ale zaraz w stada? :D

SPRAWDZIŁAM i znam osobiście najlepszego dawcę orgazmów na świecie. Nie podam Ci namiarów, jestem egoistką:classic_cool: