Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna na raz dwa trzy!!

Jestem dziewczyną na raz albo dwa razy do łóżka a nie na długi związek! Dlaczego

Polecane posty

Wczoraj rozmawiałam dość poważnie z moim bliskim kolegą. Zeszło na to że ja nigdy w zasadzie nie byłam w poważnym związku i w zasadzie nigdy nie byłam zakochana. Kolega powiedział że sprawiam wrażenie dziewczyny nie na dłuższy związek tylko takiej na raz do łóżka i koniec. Dodam że nie ubieram się jakoś wyzywająco, nie jestem głupia a z wyglądu raczej przeciętna i nieśmiała. Dlaczego tak może być? I jak to zmienic? Proszę o poważne komentarze! Może ktoś też tak ma.

Widzę tylko ja mam taki problem... :O

Gość akeryfdjf
pewnie ejstes wypindrzona, wytapetowana i odkryta na maxa. tez mam taka kumpela, bardzo sympatyczna ale wlasnie na raz, wsyztsko pokazuje co ejst mozliwe

Gość ombie
bo lubisz sie ruchac niezobowiazujaco

Gość gosc.0
co masz na mysli pod slowami " ubieram się wyzywająco"?

Gość zamiatam ulice*
może masz taką energię seksualna, którą emanujesz, pewnie nieświadomie, znam takie dziewczny, fajne, poukładane, ładne ale są same, wciąż tylko propozycje niezobowiązujących spotkań i relacji, potem słyszą, że robią wrażenie bardzo otwartych itd w znaczeniu, że ta energia jest wyczuwana przez wielu mężczyzn i faceci nie chcą takiej partnerki, kochanka tak ale nie żona, za duże ryzyko

Ale ja własnie sie nie ubieram wyzywająco!!! Chodze w butach sportowych, dżinsach i swetrach. Mam kurtkę skórzaną no ale bez przesady żeby to było wyzywające. Nawet kolczyków ani naszyjników nie noszę bo biżuteri nie znoszę. Makijaż stosuję ale tylko kredkę, tusz i to nie w jakichś zatrważających ilościach tylko lekko żeby oczy podkreślić.

zamiatam ulice* To w tym już bardziej może być coś prawdy. Więc jak takie coś zmienic?

Gość mrrrrrrrr
Najbardziej spodobało mi się to: " nie jestem głupia z wyglądu"...powodzenia

mrrrrrrrr Tam jest napisane "nie jestem głupia A z wyglądu raczej przeciętna." Naucz się czytać jak chcesz komentować!!

Gość mrrrrrrrr
masz rację. przepraszam

mrrrrrrr Wybaczam. Cieszę się że potrafiłeś/łaś przyznać się do swojego błędu. RÓżOwY sTrAcHuLeC Boję się bo jestem zbyt nieśmiała mimo że wszyscy z mojego otoczenia mówią: ty nieśmiała... hehehe dobry żart.

Gość gość
czekam na ciebie