Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wśiekłam się nieziemsko

I znowu oblałam egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Trzeci raz oblałam.. to jest jakiś żart, jeżdżę normalnie autem od kilku ładnych lat. Jazda płynna, pewna (ale nie przesadzam z tą pewnością siebie na egzaminie bo byłoby widać od razu), a kurva oblewam. Najpierw przez palanta, który zapyerdalał dobre 70km/h na ograniczeniu do 40, potem stres i nawet z placyku nie wyjechałam, a dzisiaj... przez niezdecydowaną L-kę za mną, jej niezdecydowanie + moje zawahanie, kurva spojrzałam w prawe lusterko i tam było pusto, ale według egzaminatora to za mało i ciah! Jestem objeżdżona, instruktor to nie ma ze mną co robić na tych jazdach ale nadal kurva nie zdaję :o ten placyk to ewidentnie zyebałam ale pozostałe przypadki to dla mnie jakiś sci-fi.

Gość mezcz
nie masz drygu do kierowania autem odpuść sobie nie nadajesz się w ogóle na kierowcę tak będzie najlepiej dla ciebie

mezcz fajnie że tak sądzisz, ale raczej pozwól oceniać mnie jako kierowcę ludzi, którzy ze mną jeżdżą btw, czy naprawdę egzaminatorzy robią wszystko, żeby tylko znaleźć błąd nawet jeżeli jest naciągany?

Gość jeździsz autem kilka
lat a nie masz prawa jazdy? czy ktoś nie powinien tego tematu zgłosić właściwym organom aby namierzyli autorkę? :classic_cool:

nie bądź taki cwaniak :classic_cool: skąd wiesz czy nie zdaję egzaminu bo zabrali mi prawko za przekroczenie 24pkt

Gość no jeśli zabrali Ci
prawko, to ten topik jest ewidentnym dowodem na to, że nie powinnaś go dostawać ponownie :O🖐️

Powiedziałam, że to może być przykład, hehe kafeteria, fajni jesteście :) tutaj każdy jak ma możliwość to gnoi drugiego jak wlezie tylko po to, zeby się samemu dowartościować. Swoją drogą, mój znajomy ostatnio ostatnio miał stłuczkę - L-ka w niego wjechała a instruktorka tak zbajerowała palicję, że winą obciążyli tego faceta. Niestety tak jak z egzaminami, tak i z tymi punktami karnymi nie zawsze jest tak jak być powinno

no skoro ciągle oblewasz to jakiś powód musi być bo jednak nie zawsze jest ten sam egzaminator? Chociaż jeśli o plac manewrowy chodzi to wg mnie to debilizm i niepotrzebna sprawa. Po co w ogóle to wymyślili? :o