Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeste7rr

CO BYSCIE ODPOWIEDZIELI TAKIEJ WSCIBSKIEJ BABIE..MASAKRA.....POWIEDZIALA MI ZE,,

Polecane posty

Gość jeste7rr

otoz jestem atrakcyjna zgrabna dziewczyna wg wiekszosci osob choc sama mam sporo kompleksów i nie jesten pewna siebie ale dla ludzi jestem śliczna,BO JESTEM SIOSTRA BLIZNIACZKA MONICI BELLUCCI (twarz i figura )..tak o mnie mowia ludzie ale mi sie monica nie podoba wiec do siebie mam sporo zastrzeżeń tez! i kiedys pracowalam rok z taka babka po 40stce i kolezanki z pracy smialy sie z niej ze nie ma faceta a taka fajna, babka dosyc atrakcyjna i faktycznie samotna i bez faceta,, mieszkamy w malej wiosce dodam i to jest tam piętnowane i spotkalam ja ostatnio na ulicy po latach i mowie dzien dobry a ona do mnie taki komentarz:" TO TY IZA??JEZUS MARIA JAKA Z CIEBIE LUFA,,JAKA JESTEŚ ŚLICZNA DZIEWCZYNA I JAKA ZGRABNA.szybko wychodz za mąz dziewczyno i rodzic dzieci sie spiesz bo juz lata ci leca ,ZNAJDZ SOBIE JAKIEGOS FACETA BO SIE ZMARNUJESZ CALKIEM! DODAM ZE MAM JUZ FAKTYCZNIE 27 LAT I NIE MYSLE O SLUBIE I DZIECIACH NA RAZIE,,:( zdolowala mnie tym komentarzem ale ja nie umialam jej odpalić mimo ze sama jest stara panna,,,:(

Gość jeste7rr
dodam ze spotkalysmy sie na ulicy i ona na caly glos sie darla tak do mnie przy ludziach ...pomyslalam pod jej wplywem ze serio cos nie tak ze mna juz. znajome wszystkie juz za maz wyszly i dzieci maja tylko ja jedna nie:( moze jestem anormalna ale nie spieszy mi sie mimo ze mam juz 27 lat:(

Gość jeste7rr
ostatnio tez w pracy taka jedna do mnie obca baba ile mam lat a ja ze 27 a ona ze :"czemu panienka jeszcze za maz nie wyszla ,a kiedy dzieci urodzi?przeciez juz za pozno bedzie wnet na dzieci" myslalam ze padne tam,, kazdy do mnie sie wtraca ze nie mysle o slubie i rodzinie.. wpadam juz przez to czasem w depresje,

Wiesz, może chciała być miła i Cię ustrzec przed swoim własnym losem... Mi znowu koleżanka z pracy ciągle wypomina, że mam ostatni dzwonek na dziecko :o A jestem rok starsza od Ciebie, i zaczyna mnie to mocno denerwować :o Ostatnio wyleciała z tekstem że powinnam już dwójkę mieć - na co jej powiedziałam że spotkałam się z koleżanką z liceum przypadkiem, która ma 2 dzieci, i jest w trakcie rozwodu już :classic_cool: I że wolę wybrać fajnego faceta niż wyjść za alkoholika czy boksera :classic_cool: