Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka20latka

skąd się wzięło że polskie dziewczyny nie lubią napletków

Polecane posty

Gość natalka20latka

skąd się wzięło że polskie dziewczyny nie lubią napletków? takie zdania czesto występują na forach. myślę że to jakaś fikcja. ja n przykład bardzo lubię fiutki ze skórką. nie wyobrażam sobie dobrego seksu bez niej. podobnie myślą moje kumpele z którymi o tym rozmawiałam. a jak myślą inne dziewczyny?

Gość kughuygy
Ja uwazam ze bez jest ładniej- ale nie jest to zaden wyznacznik atrakcyjnosci meskiego przyrodzenia.

Gość agatke
obrzezany facet to swinia albo żyd

Gość ssie
ale kazdy facet to swinia prawda? wiec ten kto ma naplatek to nie jest prawidziwy facet! takim nie sse

Gość twoja m
Nie wiem co podoba się Asi , Kasi lub Basibo bo skąd mam to wiedzieć? Wiem co podoba się mi ......i napewno nie jest o przyrodzenie. Mnie podoba i podnieca mnie sposób chodzenia mężczyzn. Mało jest bowiem chłopaków którzy chodzą nie na całej stopie (czyli pięta +palce u nóg) , tylko na śródstopiu tak jakby w nogach mieli sprężyny. I mówię to każdemu jeśli masz taki styl chodzenia to mi się podobasz, jeśli nie to sory ale nie jesteś w moim guście

Gość twoja m
No i Ci którzy chodzą na śródstopiu nie dotykając piętami o ziemie ci są sexowni. Bez względu na przyrodzenie

Gość franzzzzza
Dziwny ten Twój kanon piękna bez obrazy, ale facet chodzący tylko na śródstopiu nie dotykając piętami podłoża kojarzy mi się z delikatną istotką czyt homoseksualistą... A wracając do tematu - moje zdanie jest takie, że zdecydowanie bez luźnej skóry - kocham penisy u których skóra napięta jest jak struna, czuć każdy każdy jego ruch w pochwie - wspaniałe uczucie... MMMM Rozmarzyłam się. Oczywiście bez skórki!!!

Gość brunett____
ftanzzza skad jestes :)

Gość franzzzzza
z Wawy, ale mam już swojego jedynego - oczywiście bez skórki - jest to mój drugi chłopak bez skórki (jedynie mój drugi z kolei chłopak był z napletkiem i seksu nie da się porównać, mimo że wielkości przyrodzeń mieli podobne).

Gość franzzzzza
z tego, co czytam jak rzadko można spotkać w PL bez skórki, mam się za szczęściarę :)

Gość brunett____
ja tez z wawy:) a ciekawe jaka masz ci...ke :) czy duze wargi czy malutkie :P hehe mam bez skorki

Gość hgfgad
bo pod napletkiem smierdzi:P:P

Gość detii662233
a podoba wam się jak skórka jest zwinięta nad żołądź???? ja mam króciutki napletek i zawsze odsłania główkę..:)