Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panklatka

upławy

Polecane posty

Gość panklatka

witam, od tygodnia borykam się z dziwnymi upławami, zazwyczaj przeźroczyste, teraz gęste, lepkie białe, raczej bezwonne, przysychaja do bielizny. dodam, że uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia, 2 dni po okresie, było to 12 dni temu. co to może być.?

Gość panklatka
jesteśmy razem rok, seks uprawiamy od około 7 miesięcy, przede mną miał jedna partnerkę, i za nic nie podejrzewam go o zdradę.;)

Gość anty levatyv
leviatn- ty sie lepiej nie mądruj PRAWIKU :O

Gość 12 dni temu uprawialas seks?
wytrzymujesz tyle czasu bez ?

Gość a ja nawet pojde dalej i napis
gdyby nie to ze bezwonne to bym pomyslala ze grzyb

Gość panklatka
no a czemu nie.?;p byłam poza miastem, więc raczej... zresztą, w 95% zawsze się zabezpieczamy. a boję sie, gyż za górami za lasami mówią, że to może być ciąza. ale po 12 dniach.?o_O

Gość 12 dni temu uprawialas seks?
i dziwic sie ze facet moze szukac kochanki na boku chyba ze jest malo potrzebujacy jak ty bo jesli nie to chyba nie jestes tak egoistyczna zeby miec o to pretensje

Gość panklatka
nie zrozumieliście mnie... lubię uprawiać seks, co mój chłopak we mnie uwielbia. byłam poza miastem ponad tydzień, nie widzieliśmy się. a nigdy nie podejrzewałabym go o zdradę.

oj laski laski.. masz sluz taki a nie inny bo poprostu w tym momencie jestes nie plodna i sluz zrobil sie gesty i bialy ( taki sluz to zabojca dla plemnikow ) nie masz zadnej infekcji.. kazda kobieta tak ma raz sie go ma wiecej i brudzi bielizne a raz nawet go nie zauwazasz bo jest przy szyjce macicy, rozumiesz? to ze obserwowalas u siebie czesto sluz przezroczysty to wynik dni plodnych

Gość panklatka
uspokoiłaś mnie trochę.;) dzięki.