Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa koszula

zakupy dają szczęcie...!

Polecane posty

Gość różowa koszula

Przynajmniej chwilowe. Ilekroć kupię sobie coś fajnego, polepsza mi się humor :D W nawet w tej chwili złapałam dołek, ale przypomniałam sobie o zegarkach, które nadchodzą do mnie z UK, to od razu poprawił mi się humor :D :D :D Piszcie, co lubicie kupować, co Wam sprawia przyjmność, co ostatnio kupiłyście dla siebie? Zacznę od własnej osoby: dziś rankiem kupilam piękny storczyk w kolorze fioletowym (uwielbiam te kwiaty!) oraz olejek zapachowy- jabłko. Wieczorem przyjdę, pościelę łóżko, rozpalę kominek zapachowy i .................będę wrzucać aukcje na allegro, w końcu muszę mieć skądś fundusze na moje zachcianki :P

Gość a ja nawet pojde dalej i napis
uwielbiam kupowac :P kosmetyki, pierdolki do domu. tez mi to poprawia humor.

ostatnio zamowilam sobie kilka bransoletek od dziewczyny z bloga justynahandmade.blogspot.com i nie moge sie doczekac az przyjda :P

Gość różowa koszula
kosmetyki to też moja mania :) prawie zawsze, jak wejdę do kosmetycznego to wyjdę z jakimś nowym zakupem. A to balsam do ciała, a to oliwka, a to nowy cień...błyszczyk.

Gość zaqpojka
a co sprzedajesz na allegro? mi też poprawiają, ale mam mało kasy więc tylko wyprzedaże,ostatnio kupiłam se okulary z h&m za 10 zł :D

uwielbiam lazic po lumpeksach tez :P

Gość plagiatorka kopiara
ta justynka ma kiczowate bransoletki jak juz robiszr rekalme sobie a te co ma ladne to kopia/podróbki KELLY melu jednym słowem kopiara beztalencie

Gość różowa koszula
na allegro sprzedaję ciuchy. Moje, mojej siostry :) W bdb stanie :) dziś wstawię też kolczyki, bo mam 3 pary, których nie noszę. Sprzedam je w zestawie :) kurtkę river island- jeansowa, jasna, poprzecierana- destroyed, z rękawkami 3/4, dopasowana- w rozmiarze L :) mojej siotry. Noszona kilka razy. nie sprzedaję na allegro żeby zarobić, ale żeby "dorobić"- aby choć w części dołożyć do moich wydatków, bo miejsca brakuje a o nie których rzeczach nawe nie pamietam :)

podrobki jak juz to lilou, ale przynajmniej place 10 zł a nie 100 :P niewazne, takie sa proste, mi sie podobaja, to nie reklama :P

Gość różowa koszula
kupiłam ostatnio na allegro dwie zawieszki na sznureczkach- a la lilou :) kilkanaście zł./1 szt. :D :D :D Nie stać mnie, żeby dać za kawełek sznurka i blaszkę 100 zl. Może kiedyś... ale na razie cieszę oko moimi badziewkami ;)

stac czy nie stac, nie widze sensu placenia za sznureczek warty okolo 2 zl i blaszke o wartosci pewnie kolejnych 5, a placic za to 100 zł. toz to normalnie zdzierstwo.

i ja rozumiem, ze placi sie tez za robocizne i pomysl, jednak 100 zl to zdecydowanie za duzo za cos takiego.

Gość różowa koszula
tym bardziej, że za 100 zł, mogę mieć taką bransoletkę i 5 jeszcze innych :) a że jestem gadżeciara... wolę mieć więcej a w sumie takiej samej jakości!

Gość ulianna
Daja szczescie, ale tylko chwilowe.

lilou nie jest jakiejs dobrej jakosci. juz slyszalam, ze mieli np niestaranny grawer... albo brzydki. a to nawet ani srebro ani zloto nie jest, tylko posrebrzane albo pozlacane

Gość zaqpojka
nie no spoko, nie jestem z urzędu skarbowego :D a udało Ci sie sprzedać? (wnioskuje że tak) ja raz tylko wystawiłam coś (nową koszulke z metką za 6 zl chyba) ale nikt nie chciał...kupujesz jakąs dodatkową reklamę czy coś? co do tych bransoletek lilou, kely melou, to dajcie spokoj... tyle kasy za sznurek i 2 zawieszki :D ja ogólnie preferuje rzeczy nawet gorsze, zwykły wisiorek z blachy, nie musi być złoty, ale tanie... przynajmniej nie żal jak sie zgubi :)

Gość różowa koszula
pewnie :) od 22 sierpnia sprzedałam 14 rzeczy :D a w sumie na allegro sprzedałam ok. 120 rzeczy (od 2007 r.) Do 2009 sprzedawałam regularnie, tzn. co tydzień jakieś aukcje, a potem miałam przerwę do 22.08 :) Nie kupuję żadnej reklamy, dobre zdjęcia, duże i sprzedaję tanio. Od kilku zł. za rzecz założoną kilkja razy :)

Gość różowa koszula
kojarzy mi się z jeżowcami wakacyjnymi :/ za 4 dychy nikt tego nie kuuupi, w życiu!!!!

Gość zaqpojka
a z tymi fotkami to jak jest? bo ja chciałam wgrać więcej niż jedną i mi wyświetlało że za każda fotke chyba 20 groszy? to 4 foty + ogłoszenie i wyszło by mi 1zł od ciucha który chce sprzedać za grosze :D

Gość zaqpojka
raz tu na kafe laska sie ogłaszała nowe markowe ciuchy np. kiecke next sprzedała za 5 zł chyba ;D i miała zielony sweterek za 10... a ja sie wahałam kupic czy nie , a to był kup teraz i ktoś mnie ubiegł:O

Gość obserwator z boku
perfumy - mam juz ponad 60 :O musze przestac albo czesc sprzedac :O

Gość różowa koszula
zdjęcia wgrywasz np. na imageshack.com w aukci przy tworzeniu wybierasz opcję "edycja wizualna" i na górze jest ikonka malego zdjęcia, klikasz na nią, wyskakuje ci okienko w tam wklejasz link bezpośredni z imageshacka. :)

Gość różowa koszula
fajna marynarka :) gsyby była XS to bym ją chętnie kupiła. Aha i lepiej wyglądają aukcję, jak rzecz masz na sobie- wtedy widać, jak ciuch się układa, itp. :)

Gość różowa koszula
obserwator z boku- 60 perfum... zatkało mnie!!!! jej, używasz ich codziennie, czy chomikujesz???

Gość różowa koszula
tzn. czy w o ogóle używasz codziennie perfum (nie czy psikasz się 60 zapachami dziennie :P ) ja mam kilkanaście flakonów, ale jak się uprę, to męczę jednen flakon. Dziś koleżanka kupiła sensous estee lauder- świetny zapach na zimę, no naprawdę!

Gość obserwator z boku
oczywiscie, ze uzywam ;) jestem najlepiej pachnacym gosciem w calym biurze :D laski przychodza z innych pieter, zeby mnie o cos "zapytac" ;)

Gość mała 09456
Podobno pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy :) Podpisuję się pod tym obiema rękami. Gdyby tak jeszcze mieć trochę więcej pieniędzy...