Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa koszula

zakupy dają szczęcie...!

Polecane posty

Gość różowa koszula
a to Ty jesteś facet....??? Yyyyy.... jeszcze bardziej mnie zatkało! :@ Szoke, szoke, szoke :D Pokaźną masz kolekcję :) a jak na faceta to już w ogóle :D

Gość ........kropka....
zakupy dają mi 100% radość!!!! zapominam o złym dniu i idę wydawać pieniądze! Uwielbiam kupować ciuchy. Poprawia mi się hum0r kiedy kupię coś dla innych. Ale dla siebie mmmmmmmmmmmmmmmm.... :D uwielbiam kupować kosmetyki to moja pasja. Uwielbiam kupować rzeczy które upiększa mi moją świątynię rozpusty-sypialnię :D uwielbiam kupować buty!!!! jednak zakupy w supermarketach mnie nie rajcują. Nie lubię tracić czasu na łażenie po całym sklepie z jednego końca na drugi , bo zapomniałam śmietany:/ wkurwia mnie to, wtedy daje listę zakupów mężowi i wtedy on śmiga. Nie na widzę chodzić na zakupy z mężem czy inną druga osobą, wolę sama rach ciach szybciochem, oby tylko nikt nie chodził za mną jak cień , albo zagadywał o dupie marynie.

Gość różowa koszula
oj, ja też nie lubię włóczyć się po sklepach! Wchodzę szybko do konkretnego miejsca, kupuję, na co mam ochotę i szybko wychodzę. Nie spędzam całego weekendu w galerii :/ wolę iść do kina z chłopakiem, jechać na weekend, etc. Wiele rzeczy kupuję przez allegro, a jak jadę do hipermarketu, to w drodze do lub z pracy. Żeby się tam specjalnie nie wybierać :P

Gość tem facet mnie rozbawił
zakupu nie daja szczescia to tylko namiastka Największym szczęściem jest oczywiście to, że my sami jako ludzie możemy się jednoczyć z Bogiem i odnaleźć siebie w Jego miłości Jezus wskazał nam drogę do prawdziwego szczęścia w ośmiu błogosławieństwach Ale nawet najlepszy trener nie może zaoferować nikomu skutecznej recepty na osiągnięcie szczęścia. Droga do szczęścia tkwi zawsze we mnie. A jeśli nie jestem gotów pożegnać się z niektórymi iluzjami - na przykład z tymi, o których już wspominałem: że może życie jest perfekcyjne, że jestem najlepszy i że wszystko mi się udaje - wtedy żadne kursy obiecujące szczęście w niczym mi nie pomogą. Droga do szczęścia tkwi we mnie

Każda kobieta kocha zakupy. Szczególnie dotyczące kosmetyków - chociażby w moim przypadku. Jakiś czas temu odkryłam świetne kosmetyki marki APC Cosmetics dostępne w drogeriach oraz sklepie internetowym. Wybór jest ogromny, ceny korzystne, a opakowania przepiękne. Uważam że są godne polecenia dzięki ich trwałości przede wszystkim.