Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria14

Duża łechtaczka ;(

Polecane posty

Gość Wiktoria14

Hej, mam dużą łechtaczkę i się jej wstydzę ponieważ mam już ochotę żeby zrobić ten pierwszy raz, ale nie mogę ponieważ bardzo się jej wstydzę. Mam dużą i odznacza się od majtek. Czy powinnam jej się wstydzić..?! Co sądzicie na ten temat.? P.S. nie wyśmiewajcie się bo to bardziej dołuję.

Gość Rokkma
Je też mam dużą ; / ma prawie 1 cm długości i ma dużo skóry nie jest mięsista ta skóra w sumie nie ona wystaje z warg sromowych to jest wkurzające mam zamiar zrobić operacje wycięcia niepotrzebnej nadciągnięntej skóry ... ale mam dopiero 16 lat jestem dziewicą ale to jest wkurzające jak sie patrzy nie chodzi o to że nie przełamuje mnie to do 1 razu ale wstyd mi jest chodzić tak ... Jestem ładna ale tak dziwnie sie czuje z nią odrzucam chłopaków przez nią .. . Może są z niej korzyści ale ... jej widok jest wkurzający . ; /

Gość masaz
wiktorio nie wstydz sie takie lechtaczki duze i zwisajace sa bardzo piekne i sexi napisz do mnie 667031472

Gość Wiktoria14
Ale czy to się podoba chłopcom w wieku 14/15/16 lat ? Jak już wspomniałam chce stracić dziewictwo już, ale nie moge. Przez nią. Bo sie jej wstydze :(((

Gość dsfdsew
Przestańcie oglądać te teledyski na mtv i vivie, bo wam mózg obumiera.

Gość emilasiedemnascielat
dobrze rozumiem weronike. ja tez mam dużą, wystająca spomiędzy warg. lubię się tam golić, zostawiając paseczek nad szparką więc wszystko widać. jeszcze nie miałam chłopaka i wstydzę się swojego ciała, choć podobno jestem ładna. nie byłam nigdy w saunie ani na plaży dla naturystów, bo ciągle ten wstyd. myślę jednak że facetom się podobają duże mięsiste łechtaczki i w ogóle muszelki, ale trzeba jakoś się przemóc

Gość eryksitek
klitoridektomia

Gość ej dziewczyny macie czas
"Ale czy to się podoba chłopcom w wieku 14/15/16 lat ?" Chyba byłabyś głupia jakbyś się pieprzyła z takimi małolatami!!! Jak chcesz stracić dziewictwo to idź z trochę starszym facetem, nie mówię o dużej różnicy wieku, ale nie z małolatem!!!

Gość CZARNA K.
Cześć, Młoda Koleżanko:) Też mam dużą łechtaczke, nie jestem juz dluzszy czas dziewica, a nigdy do tej pory zaden z mezczyzn nie mial mi nic do zarzucenia jeśli o nią chodzi... Pamietaj Kiedy zaakceptujesz siebie taką, jaka jestes to Twój Partner Również. Chłopaki/ mężczyźni nie lubia zakompleksionych Dziewczyn/ Kobiet... Wiec nie przejmuj sie ! Powodzenia w znalezieniu odpowiedniego faceta łożkowego...

Gość brzydka pitka
juz nie beirz tak wszytskiego doslownie. Dziewczyna po prostu tak to ujeał a ty sie kuwa czepiasz. Szukasz zaczepki to speiprzaj stad.

Gość przy dużej łechtaczce
łatwiej osiągnąć orgazm, ja mam małą :(

Gość salceson Małopolski
wielkosc łechtaczki nie ma nic wspólnego z poziomem doznawanej roskoszy pod czas seksu, wiec nie plec bzedtow.

Gość stremowana
a ja mam wielkiego motylka :( i też go nie lubię. Jestem studentką a mimo to nigdy nie miałam odwagi pokazać się facetowi - choć startowało do mnie wielu :( Wszystko przez wstyd. Golę się tam regularnie bo inaczej czułabym się nieświeżo ale to potęguje problem, bo z mojej łysej małej wystają łyse błyszczące różowe fałdy :(

Gość Omiba
Ja nie rozumiem wasze problemy. Jestem z Keni w Afryka. Jak byłam mała to mi znachor obciął łechtaczka nożykiem. Bolało okropnie, rana goiło się 40 dni. Takie u nas w Keni obyczaje. Teraz jestem duża, mam 23 lat i nie mam łechtaczka i jestem na was niedobra, bo wy ją macie i wam przykro, a ja nie, a bym chciała.

Gość CZARNA K.
No widzisz, Na to chyba nie ma wplywu jakie wy macie tam obyczaje ;)

Gość Kokerspaniel
A ja mam dużego kutasa i nie mam z tego powodu najmniejszych kompleksów :)

Gość Fred99923
A ja mam dużego kutasa i nie mam z tego powodu najmniejszych kompleksów!

Gość striptiz
chcialbym piescic duza lechtaczke sa chetne 667031472

Gość eryksitek
nalezy zrobic obrzezanie łechtaczki :)

Gość karo.25
Czy jest wśród was taka, która ma dużą łechtaczkę (oraz wystające wargi i duży biust), jest dziewicą, ma zasady, szanuje się i czeka z oddaniem na tego jedynego, który będzie ją prawdziwie kochał i uczyni z niej najszczęśliwszą kobietę na świecie? Jeśli masz klasę, jesteś młoda i wymagająca, wierzysz w ideały i prawdziwą miłość, podaj mi swoją dłoń, a zaprowadzę Cię do miejsca, o którym zawsze marzyłaś... Jeśli się zawahasz i postanowisz czekać jeszcze na swoje przeznaczenie, weź pod uwagę to, że drugiej takiej okazji być może już nie będzie. Życie jest jedno i jest ono zbyt krótkie, aby pozwalać sobie na błędy pewnego rodzaju... Jeżeli chcesz mnie bliżej poznać, napisz... karo.25@interia.pl P.S. Uwaga dla niedomyślnych: takie wymagania, bo dużo do zaoferowania. Uwaga dla niezainteresowanych: nie wdaję się w dyskusje.

Gość gość
Im wieksze wargi sromowe tym lepiej,taka cipka jest Ql

Gość ader
Cipka z dużą łechtaczką i ładnie rozwiniętymi wargami jest piękna :)

Gość gość
Jest tez słodka mniam mnaim mniam

Gość gość
Uwielbiam duże łechtaczki