Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersiek90

Wielkosc brzucha - Zmartwienie

Polecane posty

Gość 90Snikersiek90

Czesc dziewczeta mam do Was pytanie, poniewaz jestem w 5 miesiacu ciazy,a po mnie praktycznie wgl nie widac nic przybylo mi 3 kg ,ale rozeszlo sie po bokach,ze tak ujme.... Czy powinnam sie martwic tym,ze po mnie nic nie widac ??

Nie martw się ja również w 5 mies nie miałam brzucha w pracy nikt nie wiedział moja mama nie wiedziała że jestem w ciąży a była częstym gościem u nas w domu w pierwszej ciąży tak po 4 mies brzuch było już widać a w drugiej około 6 mies ,moje dzieciaczki urodziły się zdrowe ,jeden z wagą 3600g drugi 3300 gtak że spokojnie .Aha w pierwszej ciąży przytyłam równo 8,5 kilo,w drugiej około 10 kg.

Gość forrsycja
zamiast sie martwic, powinnaś sie cieszyć, że nie masz wilkiego bębna

Gość 90Snikersiek90
No tak,ale wolalam zapytac czy to jest normalne...

Gość zapomnialam nicka
kochana ja bylam po terminie i poszlam sobie kupic pizame do szpitala bo na drugi dzien mialam zglosic sie na oddzial i mowie babce ze chce jakas pizamke a ta mi daje jakas sexy z koronki i z szortami. to sie zasmialam i mowie ze chce dla ciezarnych do szpitala, a ona patrzy na moj brzuch i mowi: "ale Pani chyba nie do porodu bo brzucha nie widac" :P hehe brzuszek mialam maly, za to wszystko poszlo albo w cycki alo w tylek..niestety:(

Gość nie martw sie nie martw
znajoma tez sie chwalila ze brzucha nie ma do 5 miesiacam a jak ja jeblo pozniej to jej sie poznac nie dalo:D:D:D

Gość To tak jak u mnie...
Jestem w 7 m-cu i dopiero brzuszek zaczyna byc widoczny.

Gość mama lobuza
to sie ciesz u mnie bylo widac dopiero po 7 miesiacy brzuch a przytylam tez niewiele wiec dla mnie to bylo super ze nie musze sie meczyc z wielkim brzuchem:)

Gość mama lobuza
nie musialam mialo byc, to juz czas przeszly od kilku miesiecy, a i jak przyjechalam na porodowke czekala tez taka laska z facetem i on mnie sie pyta kiedy mam termin zdziwony co ja tam robie, no to mowie ze wczoraj hehe i rodze wlasciwie a on no jak rodzisz a gdzie brzuch ? heh

Gość jhajdh
U mnie było tak samo. Dopiero pod koniec miałam brzuch.. A przytyłam 9 kg. Córka urodziła się z wagą 2700.

Gość mama lobuza
aha i chyba istotne i ciekawe dziecko 4,5 kg w tym moim malutkim brzuchu:)

a pro po szpitala ja po terminie przyjechałam na ktg siedziałam na korytarzu bo przede mną były inne panie a położna podeszła i mówi do mnie a pani jest w ciąży ? bo przy wczesnej ciąży ktg nie robimy.

Gość kehjfgvbevihjueiju
Ja zaszlam w ciaze w polowie sierpnia, to na poczatku listopada juz bylo widac, ze jestem w ciazy-tzn. rodzina i znajomi widzieli. Na Boze Narodzenie to juz ladna pileczke mialam. 3 miesiace przed terminem, to mialam juz duzy brzuch, taki jak wiekszosc kobiet w okolicy porodu. Termin mialam na polowe maja i tuz przed nim brzuch mialam tak wielki, jak na ciaze blizniacza... Jak sie okazalo, mialam duzo wod plodowych i duze dziecko-4200g i 61 cm.