Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feefeffefeef

Czy to syndrom DDA ?

Polecane posty

Gość feefeffefeef

mam 20 lat : chciałbym sprawdzic czy jestem DDA Jako chłopak jestem wrazliwy,ciezko mi sie odnalezc,nie lubie rygoru,na imprezach tak samo,nie jestem jakims kontaktowym czlowiekiem był u mnie w rodzinie alkohol awantury,z ludzmi typu szefowie kierownicy mam złe kontakty,unikam alkoholu kiedy są rozmowy o imprezach wyjzadach gdzies to mam klucie w brzuchu,jestem pracowity ale nie moge wytrzymac w pracy jak ktos mnie obraza itd jezdzi po mnie juz trzecia prace zmieniam w ciagu polroku,jako dziecko zawsze chcialem byc ochroniarzem i tomnie krecilo ,owszem byłem na pare nocek jako stróz i było przykro ze odchodzilem ,czy to jest syndrom dda ? jak są imprezy masowe albo jak jestem w pubie odczuwam niepokój

Gość ( zawsze szczery z ukrycia)
upssssssssss To tak ja szczerus.

Gość oj chyba powinienes porosić
psychologa o pomoc...nie bardzo potrafisz sobie z tym poradzić . Ja juz z tego wyszłam ,mam rodzine dzieci ...ale oboje z męzem mieliśmy w domu takich rodziców .. teraz tez czasami odczuwam niepokój kiedy jestemm swiadkiem jakiejś awantury po wódce -zaczynam sie trząść,drża mi nogi i ręce .Dostaje tez jakiejs furii i strasznej siły ,że czuje iż potrafiłabym pijakowi zrobić krzywde .Ale to juz bardzo rzadko sie odzywa ...jako nastolatka czesto odwiedzałam szkolnego psychologa!Poproś kogoś o pomoc bo to bardzo trudny i poważny problem🖐️