Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma to jak dobra samokr.

Które z podanych języków znacie na poziomie

Polecane posty

komunikatywnym: 1) angielski 2) niemiecki 3) szwedzki 4) norweski 5) włoski 6) hiszpański???

na poziomie co najmniej komunikatywnym?

Gość z powyższych niewiele
Ja z powyższych to tylko angielski na poziomie "prawie native speaker", a poza tym francuski i rosyjski komunikatywnie, ale ich nie ma na Twojej liście.

Gość ulianna
Znam dobrze angielski, bo mieszkam w USA. Rosyjski na poziomie komunikatywnym oraz niemiecki i francuski na poziomie podstawowym. A od stycznia chce sie zapisac na hiszpanski, przyda sie tu.

Gość do uianna
a czy niemiecki sie przydaje w usa? czy raczej mniej?

dobrze angielski, troche niemiecki przez jakis cas uczylam sie wloskiego, potem francuskiego, ale konwersacji raczej nie przeprowadze :P

ok, to możecie też podawać spoza listy;)

Niemiecki w ogóle jest nieprzydatny poza Europą.

Gość ulianna
Mi sie niemiecki do niczego nie przydaje. Jedynie moze przydalby sie jeszcze hiszpanski. Amerykance zazwyczaj znaja tylko angielski i nie maja ochoty uczyc sie jezykow.

Gość do uianna
dzieki za odp chodziło mi bardziej czy na rynku pracy byłby przydatny, niemiecki biegle, bardzo dobry angielski, podstawy rosyjskiego

Gość ulianna
Zalezy co chcesz robic, zawsze jest lepiej znac jakis jezyk obcy. Ogolnie licza sie najbardziej super znajomosc angielskiego i kwalifikacje zawodowe. Ja niemiecki i francuski powoli zapominam, bo mi do niczego nie sa tu potrzebne.

francuski angielski hiszpański niemiecki łacina Chciałabym rosyjski, japoński i migowy. Bazienka: gdzie uczyłaś się migowego? I jak wyglądają takie lekcje? Kiedyś chciałam się go nauczyć ale jakoś zabrakło motywacji i czasu.

Angielski w sposób komunikatywny, a rosyjski bardzo dobrze. Po niemiecku w miarę się potrafię porozumieć lecz gdyby wypowiedziała się osoba, która dobrze zna tej język uznała by, że cholernie kaleczę i mam mały zasób słownictwa. Ale jakoś dogadać się dogadam i nie muszę ratować się angielskim:).

Gość oszczednisia
niemiecki na b wysokim poziomie, angielski komunikatywny-- myskle o nauce hiszpanskiego badz wloskiego

Gość ksennnaaaaaaaaaa
niemiecki płynnie, angielski komunikatywnie

Gość osoba 12345
Angielski płynnie, Islandzki na poziomnie komunikatywnym

Gość roman54
a ja juz znam angielski na poziomie srednio-zaawansowanym. wszystko dzieki książce. czuje się zobligowany zeby ją polecić - kasia uczy angielskiego. polecam.

Gość niemiecki1199
prace pisane w jezyku niemieckim przez: Anna Platzek !! , 100% zadowolenia Bardzo dziekuje. Bede panią polecać innym na przyszłość !! Wypracowania na dowolny temat dla szkół podstawowych, gimnazjów, liceów. Opowiadania pisane własnymi słowami o wydarzeniach przeczytanych lub usłyszanych. Opowiadania i rozprawki na podstawie lektur. Opowiadania z wkomponowaną rozmową postaci-bohaterów. Nie ma mowy o kopiowaniu prac z innych źródeł