Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiary pod biustem

Wymiary pod biustem

Polecane posty

Gość wymiary pod biustem

Temat skierowany oczywiście do pań :) Czy mogłybyście podać swoje wymiary pod biustem? W biuście mnie nie interesuje chyba,że któraś chce to może napisać. Tzn żeby nie było,że jestem jakimś zboczeńcem i podniecam się na widok każdego wpisu. Jestem kobietą. Mam 160cm wzrostu. Ważę 48kg i pod biustem mam 69 cm. Wydaje mi się,że to sporo jak na taką wagę dlatego chciałabym porównać Wasze wymiary do swoich. :) I druga sprawa - w biuście mam 83 cm ( tak wiem - jest mały ale nie o tym mowa ) , a brzuch w najszerszym miejscu ma ok 77cm. Dlaczego więc brzuch wydaje się większy niż piersi? :( wystaje mi dużo bardziej niż one. Nawet po wciągnięciu go, jest na równi z piersiami, a przecież mam tam ok 6 cm więcej. Niewiele fakt, ale przecież są większe więc dlaczego brzuch wystaje mi bardziej niż one :O

Gość katarzynkkka
162 cm wzrostu, 54 kg, 72 cm pod biustem (mierzone na ścisk), w biuście 85 (staniki 65D).

Gość wymiary pod biustem
Dziękuję ślicznie :) nikt więcej?

Gość Jem właśnei coś smacznego
Ja mam pod biustem 74cm, ważę 62kg/162cm wzrostu (widzę że katarzynkkka też ;)) a w biuście mam 106cm

Gość Może dlatego że
Jak mierzyłas brzuch to byłaś na wdechu a jak go ' wypuścisz' to parę cm przybędzie ja mam 97 w biuście i 78 pod biustem

Gość Może dlatego że
Tylko że jesteś od ciebie 14cm wyższa i 20 kg cięższa

Gość wymiary pod biustem
Ale ten brzuch jest większy czy to na wdechu czy na wydechu :O nie wiem czy to normalne ale chyba nie.. bo skoro mam w nim mniej cm to jak może być większy.. może kręgosłup mam skrzywiony jakiś :O

Gość 156cm, 69kg a pod biustem mam
73cm. Chyba faktycznie masz szerokie plery

Gość filc filc filc
158cm, 58kg pod biustem 69.

Gość ddfdfdfdfdffdd
ja mam 167 cm, ważę 50 kg, pod biustem 68 cm, w biuscie 83 cm.

Gość bla bla bla..
158cm / 58 kg i 69 cm pod biustem? aż mi się wierzyć nie chce. To gdzie Ty masz te 58kg..

Gość zrob przeswietlenie kregoslupa
to sie dowiesz czy jest krzywy.Roznica pod biustem zalezy tez od rozstawienia zeber.

Gość ja tez mam wiekszy brzuch niz
piersi mimo iz w piersiach mam wiekszy obwod i nie mam krzywego kregoslupa :) trzeba pamietac ze on nie jest przeciez prosty :)

Gość ja mam pod biustem
68 cm w biuście zazwyczaj 85, a ostatnio....80 :-) nie mam pojęcia, dlaczego, waga 50 -52 kg wzrost 170 cm.

Hmm, autorko, to chyba mamy podobną figurę... Pod biustem mam 67 cm, w biuście nie wiem już sama ile, ale też osiemdziesiąt kilka, w talii z 72 cm, biodra 88 cm. Mało wymiarowa jestem, a dla kontrastu wzrost 157 cm i 48 kg

Brzuszek mam delikatny, czyli leciutko odstaje, ale żeby wydawał się większy niż piersi... to nie.

Gość wymiary pod biustem
Ja mam w talii 63 cm :O nie wiem dlaczego mam taki brzuch skoro mam tam mniej cm niż w biuście, a mimo to wyglada jakby bylo na odwrot :O A powiedzcie mi czy to mozliwe by osoba majaca 60kg przy wzroscie ok 162-164 miala pod biustem 68 cm? bo znajoma twierdzi ze ma tyle, gdzie ja mam 160cm i 48 kg i mam 68 cm pod biustem.. to albo ja jestem jakas niewymiarowa albo ona klamie :)

chyba może, zależy od typu figury, może dodatkowe kg idą jej w biodra, pupę, albo brzuch.