Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrus na stole

Ile tygodniowo wydajceie na jedzenie?

Polecane posty

Gość obrus na stole

j.w.

Gość Wice wersacze
ok. 200zł

Gość około 300
2 dorosłe osoby

Gość pl. 150-170zl na jedna dorosla
osobe

o kurcze ale malo wydajecie na jedzenie u nas idzie min 300zl/tydz i to tylko sniadania i kolacje bo obiadki mamy od mojej mamy. Jak wy dacie rade wyzyc za 200zl z obiadami?

Gość obrus na stole
Nas jest czworo. Ja, maz i dwoje dzieci w wieku 3 i 5 lat. Wydajemy ponad 400zl tygodniowo.

Gość Wice wersacze
Jagoda - my w ogóle mało jemy, mąż ma chleb na 3-4 dni, ja chleba nie jem, moje dziecko je obiady u babć, które je pilnują na zmianę. Obiady różnie, jak gotuję to na dwa dni, obiad jednogarnkowy lub jedno danie. Dwa dania robię w niedzielę. Zakupy większe robię raz w tygodniu za ok. 150zł, a potem tylko dokupuję mleko, nabiał, jakąś wędline jak braknie, warzywa, ale to są małe ilości zważywszy na ilość chleba jaka u nas idzie ;)

Gość studentkastomatologii
150zl tygodniowo

Gość szczerze mówić to nawet nie wi
em, bo mam zasadę, że kupuję wtedy, gdy jest promocja na coś w sklepie wiadomo, że dokupuję też to chleb, to coś czego akurat brakuje, ale generalnie trzymam się zasady, że biorę więcej, gdy coś jest w promocji i mam na zapas wiec nie wiem ile wydaję tygodniowo

no chyba ze tak :) my z mezem lubimy dobre jakosciowo jedzenie np ja wedline kupije po 32zl/kg intermarche kabanosowa - chlopska sie nazywa , uwielbiam ja. Lubimy tez pstragi ktore robie wieczorem na kolacje z maslem i ziarenkami smaku + cytryna. Wiec na to idzie troche kasy, niestety :( bo wolalabym zyc bardziej oszczednie.

Gość codziennie jecie te pstrągi?
?

od 50 do 300zl na tydzien 2+2 osoby jka tzreba to za 50 damy rade, ale kiedy nie trzeba to 300 i to kupujac najtansze zarcie bez szalenstwa zeby dobzre zjesc i jakosciowo zdrowo to chyba z 600 zl by sie przydalo, przy tych cenach co teraz :( wczoraj policzylam sobie ze sama wypijam mleka za 50zl na mc :( a gdzie mieso, sery, ryby?

witaj myszsza :) jak tam sklep prosperuje? Ty kiedys pisalas , ze jest to sklep meblowy , tak ? Wychodzisz na swoje?

jagoda ja mialam sklep ale z dziecinnymi ciuszkami i to tylko 3mce bo to byla totalna porazka :( teraz pracuje na etacie i mam inna firme :)

Gość nie chce mi sie logowacc
ok600-700zl 2 dorosle osoby ii nastolatek

Gość teosia
2 osoby dorosle i dwulatka ok 400 zł na tydzien:O

no to chyba mi sie cos pomylilo :O pracujesz na etacie i jeszcze masz wlsna firme ? A dlaczego nie wyszlo ci z tymi dzieciecymi ciuszkami ? Ja tez myslalm zeby sie tym zajac...

tak do polowy pazdziernika mam pol etatu, potem na 90% caly etat, a firme prowadze na tyle ile moge reszte zlecam ludziom :) ciuszki nie wypalily bo po 1 ludzie chcieliby najlepiej za darmo, a po 2 to miejsce bylo nie teges :D wiochmeni wola kupic badziewie z targowiska chinskie gowno ale nowe nieistotne czy wytrzyma pranie ale masa cekinkow i jaskrawe kolory to ich raj :) czynsz mnie zjadal wiec zwinelam interes zwlaszcza ze mialam na oku robote i juz druga firme :)