Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale ze mnie kucharka..

Moje ciasto biedne..

Polecane posty

Gość Ale ze mnie kucharka..

Dziewczyny, wyjelam ciasto z piekarnika jakies pol godziny temu, teraz rozkroilam i widze, ze sam srodek jest jeszcze kleisty czyli nieupieczony. czy moge jeszcze teraz je na 15 minut znowu do piekarnika wlozyc czy jest juz za pozno?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pytanie podstawowe czemu nie sprawdzilas patyczkiem czy sie upieklo? mysle ze na ratowanie ciacha troche za pozno, ale mozesz sprobowac co Ci szkodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ale ze mnie kucharka..
no bo taka ze mnie kucharka :) szkoda mi ciasta bo na okolo wyszlo super dobre.... tylko ten srodek cholerny!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ale ze mnie kucharka..
Wlozylam :) pieklam jablkowe z taka jakby masa orzechowa, godzine w temp. 175 stopni. W sumie to sie dziwie, ze jeszcze nie calkiem upieczone. Na szczescie nie ma mojego faceta w domu bo by sie chyba ze mnie nabijal ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×