Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana...?

Najpierw mnie oszukiwał...

Polecane posty

Gość rozczarowana...?

Mąż...najpierw mnie oszukiwał,okłamywał,wyżywał się jak miał problemy w pracy a teraz jak już wszystko ( chyba wszystko ) sobie wyjaśniliśmy on ma pretensje ze mu nie ufam i go sprawdzam:(. Przecież nie tak łatwo odbudować zaufanie które zburzyła najbliższa osoba:(nie da się w ciągu kilku dni naprawić tego co psuło się w ciągu dwóch miesięcy...ja przynajmniej tego nie potrafie :(

Gość rozczarowana...?
czemu to życie jest takie porąbane :(

A moze jest tak, ze Wasza milosc sie wypalila? Czy wypatrujesz meza, gdy wraca z pracy, czy w momencie, gdy przekracza prog domu na Twojej twarzy pojawia sie usmiech, serce szybciej bije, odczuwasz radosc? Czy budzac sie rano otrzymujesz od niego calusa, ktory ma Tobie przekazac tylko jedno - kocham Cie i ciesze sie, ze jestem przy mnie? Czy tak jest u Ciebie?

Gość Ahaggar
no i masz racja, nikt tak nie umie. badz dzielna.

Gość rozczarowana...?
myśle że moja sie nie wypaliła bo gdyby tak było to miałabym gdzieś gdzie on jest i co robi... jednak nie potrafie mu znów zaufać...na to potrzeba czasu...:( tylko boje sie że zanim to sie stanie to swoim zachowaniem zniszcze reszte tego co jeszcze miedzy nami jest:(

Gość rozczarowana...?
No i chyba przesadziłam:( Nie odzywa sie do mnie :(

Gość rozczarowana...?
Nienawidze takiego zachowania...:( zachowuje sie jakbym to ja była wszystkiemu winna a przecież to on zaczął tą sytuacje a teraz to są po prostu tego konsekwencje.Już nie mam siły chyba:(