Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmjlkmk

mam 25 lat mieszkam z matka i to mnie uniessczesliwia;(

Polecane posty

Gość lkmjlkmk

jestem niepelnosprawna i nie zarabiam zeby odejsc ona zali sie kazdemu jaka to biedna bo ma chora na to i na to corke:/ w moim miasteczku kazdy wie na co choruje i ludzie sie nade mna lituja nienawidze tego boje sie ze tak bedzie do konca;/

Gość lkmjlkmk
ruchowa-mam sm

to jednak dobrze bys miala stala opieke. na jakim etapie ta choroba? moze bys chociaz jakies studia podjela zaoczne? zeby nie siedziec wciaz w domu. pracowac mozesz w domu, jakies tlumaczenia jesli znasz jezyk, korki itp

Gość lkmjlkmk
daj spokoj:o matka mnie wybitnie wkurwia:/ choroba dosc szybko sie rozwija ale przysiegam ze strzele sobie predzej w łeb przez sytuacje zyciowa a nie chorobe studiuje zaocznie sama nie wiem po co

Gość lkmjlkmk
pedagogike jakos specjalnie sie nie wysilam bo i tak zostane kaleka wiec po co :) jezykow nie znam na tyle zeby sie w korepetycje nawic

Gość lkmjlkmk
bawic* nie chce rozmawiac o chorobie bo nie chce o niej myslec, wszystko mi zabrala teraz jestem skazana na pieprzona wegetacje z kochana mamusia;/

to nie jest powiedziane,ze zostaniesz. moze dobrze gdybys z kims pogadala o chorobie bo to wokolo niej kreci sie wszystko. skad jestes?

Gość lkmjlkmk
czytam fora dla sm i widze ze jest nieciekawie;/ chodze jeszcze to najwazniejsze i czekam na rzut;/ boje sie ze w kazdej chwili moge usiasc na wozku

Gość lkmjlkmk
na studia chodze bo sie urywam z domu nie przykladam sie bo nie widze sensu, nie jestem glupia wiec zaliczam ale zebym jakos speclanie sie tym interesowala to nie

Gość 45345345
czyli studiujesz po to, żeby całe zycie nie miec pracy? zrobiłabys chociaz technika informatyka i mogłabys pracowac w domu...

przestań...moja ciotka też ciągle przeżywała i przeżywa ten wózek...ma 41 lat i jest dobrze. Jak będziesz ciągle o tym myślała to nie polepszysz sytuacji :)

Gość lkmjlkmk
haha ona ma 40 a ja 25 w jej wieku pewnie mnie juz nie bedzie ale masz racje "przezywam" taka tam drobnostka jak trwale kalectwo;) a co tam bywajcie

pomyśl co będzie jak olejesz studia a okaże się,że wózek nie jest Ci przeznaczony. Podorabiaj gdzieś,albo idź na staż to wyrwiesz się z domu i wpadnie trochę grosza.

Gość lkmjlkmk
dalabym wszystko za to zebym mogla zamieszkac albo sama albo z jakims facetem ale ktory mnie zechce:o zaden

dałabyś wszystko,żebyś mogła zamieszkać albo sama,albo z facetem? -dlaczego nie szukasz kogoś przez internet? z dziesięciu facetów dziewięciu zakończy znajomość a jeden zostanie. -dlaczego nie pójdziesz do jakiejś pracy? będziesz mogła coś odłożyć

Gość lkmjlkmk
ja dupy podcierac facetowi nie chcialabym wiec dlaczego mam tego wymagac ??:)

Gość lkmjlkmk
jakiejs pracy??? ciezko o prace a ja nie mam doswiadczenia, dobrych studiow, fizycznie tez nie moge:o

z takim zalozeniem,ze skonczysz jak kloda to ta rozmowa chyba nie ma sensu, Ty czekasz na ten wozek i nic nie dociera innego do Ciebie! jak pokocha to i dupsko bedzie podcieral! albo zatruni pielegniarke! o ile wogole tak skonczysz marnie w co watpie

Gość orzech twarrrdy
niunia, bym Cie po glowie poglaskala;) i w duuupe dala !!😠 ale padam po robocie z psych.szefowa Nie zalamywac mi sie tu !