Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmjlkmk

mam 25 lat mieszkam z matka i to mnie uniessczesliwia;(

Polecane posty

Gość lkmjlkmk
jak pokocha bedzie dupsko podcieral?? a jakim ty swiecie zyjesz?? mezczyzni kiedy rodzi im sie niepelnosprawne dziecko odchodza w 80% od rodzin:o byly takie dane nawet myslisz ze ktos zostanie ze mna z litosci?? blagam:o

Gość karolapierdole
Dziewczyna ma racje. Po co ma sie uczyj jak i tak umiera? Wiadomo każdy kiedyś zejdzie z tego padołu,ale to inaczzej patrzy na to czlowiek zdrowy inaczej chory. Mnie śmieszy jak ludzie studiują wywalaja kupe kasy w naukę a pozniej budzą sie pewnego dnia i zdaja sobie sprawe że. Kurwa,siedzialem przed ksiazkami prawie pół życia. Mineły mi najpiękniejsze lata życia a teraz huja mam z tego. Autorko współczuję Ci że mieszkasz z matką która Cię wkurwia. (moja nie lepsza) Tylko ja mieszkam z wyboru własnego:-) Wynajmowałam mieszkanie i zamiast się bawic i korzystać z życia każdy zapracowany grosz szedł na mieszkanie i opłaty. Więc stwierdziliśmy z mężem że mamy w dupie takie interesy. I przeprowadziliśmy się do matki.Teraz będzie jazda-będziem sie bawić za kase która miała isc na oplaty i mieszkanie:-)

Gość lkmjlkmk
dziwie sie wam;o wolalabym z daleka od matki i bez zabaw:o