Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbjhhhjjij

KUPILYBYSCIE TAKIE BUTY? FAJNE SĄ??

Polecane posty

Gość Ahaggar
mi sie podobaja, ale one raczej nie sa dla dziewczyny 14, 16 lateniej tylko ciut starszej..:)

Gość recydywa pełnym R
bez szału :o ale zależy jak jestes niskątlustą lochą to nic ci nie pomoże jak jestes chuda i bez cycka - || - jak jetes seksi dziunia to bedziesz wygladac glupi o w nich

Gość bbbbjhhhjjij
dlaczego sexy dziunia ma wygladac niby glupiow nich? w sensie ze one sa aseksualne czy co? ;p bo ja nie jestem sexy dziunia. raczej z takich przecietnych wtapiajacych sie w tlum skutecznie.. jestem dosyc wysoka i srednio szczupla.

Gość bbbbjhhhjjij
w miarenormalna a wjakich chodzilabys ???

Gość bbbbjhhhjjij
kjojicek no co ty! ja mam 25.. ale nie wydaje mi sie zeby na moja babcie sie nadawaly.. hmm...

Gość Utkarsh
e tam gadacie ;) ja mam 24 lata i bardzo podobne buty ;)

Gość bbbbjhhhjjij
mi sie marza takie botki na szpilce ale nie daje rady chodzic na wyzszym obcasie.. musi byc taki mniejszy obcas a z botkow na obcasie mniejszym to tylko takiego pokroju są..

Wiesz co? nie wiem po co zadajesz mi to pytanie, bo ono jest bezsensu. To że pytasz tu ludzi, czy buta bym takiego kupiła i czy jest fajny, to chyba oczekujesz szczerej odpowiedzi,a jesli nie, to jak kazdy by pisał, ze są zajebiaszczyste, to w takim razie co by Tobie to dało? Podwyższyło by Ci samoocene, wartość Twojej osoby by wzrosła? :) Już napisałam, że zależy od gustu. Ja lubie buty rzadko spotykane, pół eleganckie pół sportowe najczęściej firmy nike, puma, adidas. Nie nosze obcasów - nie wygodne to jak dla mnie, a poza tym w obcasach czuje się jak bym na ulice szła pracować, mimo wszystko, ze inne na szpilkach tak nie wyglądają. Ja lubie ubrać krótką spódniczkę i do tego nike np takie : http://www.butsklep.pl/3780/buty_nike_wmns_tenkay_slip?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=obuwie_damskie_balerinki_nike&utm_campaign=ceneo_cpc Dokładnie takie posiadam i są baaaaardzo wygodne i potrafią się dostosować jak i do dresów tak i do spódniczek :)

Moja mama też kupuje buty takie jakie kupuje ja bo raz... są wygodne, dwa... nie są ciężkie do chodzenia a trzy :) ta puma ją najbardziej razi po oczach :) Większosc mamusiek chodzi w takich botkach jakie wystawiła autorka, a juz nie napomnę o szpilkach :P CO to, szpilki czy botki to tylko mlode laseczki chodzą? Takie podobne jak na autorki zdjęciu ma moja babcia :) twierdzi, ze bardzo wygodne :) ale serio... starsze kobiety powinny w takich chodzic.

Gość bbbbjhhhjjij
wmiarenormalna nie obrazaj sie od razu. to pytanie nie jest dla mnie bez sensu bo szczerze to ja sie bardzo chetnie dowiem kto jakie buty lubi i dlatego sie zapytalam jakie bys zalozyla. z czystej ciekawosci a nie ze zlosliwosci.. co do twoich bucikow, posiadam podobne ale podrobki ale raczej latem czasem zaloze. natomiast teraz chcialam kupic sobie botki. i wiem ze te moje upatrzone nie sa rewelacyjne. waham sie czy je kupic bo bie wiem czy warto wydac kase zeby potem lezaly w szafie. a wiadomo jak ktos sie waha i nie wie co o czyms myslec to zawsze sugeruje sie opinią wiekszosci..

Pisałam to do Ciebie z uśmiechem na twarzy, ale tak to jest, jak się tylko czyta a nie widzi osoby piszącej :) a zapominam o tego typu znaczkach :) ja wiem, kazdy ma swoj styl i gust, ja bym nie ubrala ich, bo ogolnie do takich bucikow tez odpowiednio trzeba sie ubrac, a ja mam nieco inną garderobę :P

Gość bbbbjhhhjjij
pieeeekne.. ja wlasnie do takich w tym stylu wzdycham ale szpila za wysoka :(

Wiesz... tak teraz sobie przemyslałam. Gdybym zakupiła sobie taki płaszczyk wiazany w pasie przed kolana, jakąś elegancką spódniczkę, takie botki w sam raz :) a i może bym wyszła, ale ja na obcasach siebie nie widze, bo raz... wzrostu mam 173cm a dwa, nie jest to dla mnie wygodne :D