Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata22ccc

nic mnie tak nie dobija jak facet bez inicjatywy

Polecane posty

Gość beata22ccc

po co spogladalby na mnie caly wieczor jesli potem zaprosil na randke inną dziewczyne z imprezy?nie ta na ktora wciaz patrzyl. ileroc spojrzalam na niego na tej imprezie-patrzyl na mnie.i tak do samego konca,nawet jak juz wychodzil. nie podszedl,nie zagadal,ale jak mowil we wspolnej grupie to przez wiekszosc czasu patrzyl w oczy mi. ja sama nie zrobilam pierwszego kroku bo niesmialosc mnie paralizuje. no coz,jak zwykle. w kraju faceci sa bez inicjatywy dla niesmialej kobiety nie ma perspektywy na romans.;p

Szczerze? Dziewczyny które są nieśmiałe, ale ładne nie mają problemów z facetami. Ja, że jestem nieśmiała i nieładna, to mogę narzekać i winić matkę naturę. Ale nie facetów. Skoro ten Twój miał odwagę zaprosić inną, to może go nie zainteresowałaś i tylko Ci się wydawało, że patrzył na Ciebie? A może patrzył z innego powodu niż Ci się wydaje.

Gość beata22ccc
a z jakiego mialby patrzec?

Vendy- kwestia gustu. Facetom się nie podobam. I już się nauczyłam, że jak facet się gapi, to najczęściej ma się plamę na ubraniu, dziwnie się wygląda, albo się ma makijaż rozmazany. A nie dlatego, że facet jest zainteresowany.

Gość kobieto masz mózg?
rowania czy ty w każdym topiku musisz pisac o sobie? :D