Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko proszę o szczerość!

co sądzicie o figurze?? foto :)

Polecane posty

Gość piękna1177
Bardzo ładna figura, szczupła, kobieca, zgrabne proste nogi. To wy macie zniekształcone mózgi. Wstawcie swoje foty to się pośmiejemy. To jest prawdziwa zgrabna kobieca figura a nie bezkształtne szkieletory uważające się za ideał piękna.

jak to są proste nogi to ziemia jest płaska suczka sąsiada robiąc kupe nawet nie ma tak rozjechanych :o ale mialem być mily :D na kafe bywało dużo ładniejszych wiec nie płacz teraz że ostra krytyka

Gość ale z cieie kre....
tooż to faceet.. :O

no to młode małżeństwo kupiło luksusowy apartament, młoda żonka tańczy cała naga przed lustrami w łazience i w pewnym momencie zrobiła szpagat i się przyssała do podłogi i zrozpaczona woła męża, ten przybiega łapie ją pod pachy i ciągnie,ciągnie ale nie daje rady, postanawia wezwać fachofca który kładł gres na podłodze w łazience, przeszedł majster patrzy,patrzy i mówi -nie da rady trzeba kuć - panie tylko nie kuć, ten gres kosztował 4000 za metr - panie ,znam inny sposób ale może się panu nie spodobać... odp majster na to mąż -panie rób pan co chcesz tylko nie kuć majster poslinił koniuszki palców i dawaj przyssaną żonę po sutkach pieścić -panie chyba pana pojebało, to moja żona! - spokojnie, zaraz pana żona się podnieci, puści soki, przeciagniemy ją do kuchni i oderwiemy z gumolitem

Gość piękna1177
piczek to ty chyba masz zeza. Jakbyś stał w takiej pozycji też by ci się rozjechały.

Gość szczerze ci powiem tak
nogi grube cycków brak figura jesli masz 40 lat i rodziłaś to jeszcze ujdzie ale ogołem bardzo nieciekawa

hahah juzek własnie o tym kawale myślałem widząc tą fotkę ;D autorko nie czepiaj się :) chciałaś szczerości mówię co widzę, staram sie kulturalnie :classic_cool:

Gość hyiuyui
nie masz zlej figury, sukienka jest niedopasowana, poszerzyc ramiona i jakos zamaskowac plaski biust moze nozki masz troche przykrotkawe, ale obcasy je optycznie wydluzyly tak poza tym masz kobiece kraglosci,ladnie zaokraglone biodra koniecznie innna sukienka, ta ci nie schlebia!

Gość nie znacie się....!!!!
wg mnie mam nawet kobiecą figurę

Gość fdsdfs
trudno stwierdzic musiałabys byc w majtkach .. Na tym zdjeciu nie da sie zadnych wnioskow wyciagnac .

Gość fdgtyty
nie jest to kobieca figura, popatrze na byeonce ona ma kobieca ! PROSTE NOGI? NIE EJST TO LADNE ! ZA CHUDA, BRAK CYCEK, I OKROGLOSCI MOIM ZDANIEM NIE ZABARDZO

Gość adibi
koszmarnie stoisz,wiec nie wiadomo czy krzywe nogi, czy sie tak zbiegaja w udach ze nie mozesz zlaczyc czy po prostu koszmarnie stoisz ;) sukienka podkresla boczki, ktore widac na pewno nie jestes gruba, tylko stroj zle dobrany

Gość juzek rzuc jeszcze jakimś
kawałem , ubaw mam po pachy do autorki - sukienka zle dobrana , podkreśla ci boczki , góra płaska no ale jak jest płasko to jest i już , nogi faktycznie dziwny rozkrok albo takie krzywe , ogólnie żle nie jest ale też na pewno bez szału

Gość jadą wozy kolorowe
Lady Laroo błysnęłaś