Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trwa

założyłam konto na portalu randkowym i się właśnie dowiedziałam

Polecane posty

Gość trwa
to nie mąż' cale szczescie

Gość szerloczka
zostaw pana przystojniaczka jakieś naiwnej co sie znim bedzie męczyła, daj szansę sobie na szczęście, poznaj chłopaka, kóry będzie ci e kochal, a nie oszukiwał

Gość trwa
kurwa tak mi znow złamac serce no umre normalnie umre :(

Gość szerloczka
nie umrzesz, to jest wręcz twoja szansa na normalne życie skorzystaj

Gość trwa
kto mnie zechce nie mam pracy ani kasy :(

Gość szerloczka
dziewczyna nie potrzebuje kasy żeby kogos spotkać, ale nie myśl tymi kategoriami, jego nie będzie to kto bedzie? Ty będziesz, zajmiesz sie soba, odbudujesz swoje samopoczucie a poxniej kogos spotkasz

Gość trwa
szerloczka dzięki za słowa otuchy bedzie ciezko nie wiem czy podołam pierwszy facet mnie zostawil przed slubem, ten teraz to ...

Gość szerloczka
na pewno nie zasługujesz na takie traktowanie więc nie ma o czym mówic, ten gość to chooj pospolity a ty idź spać i niech ci sie przyśni piekna podróż... popłyń sobie łódką nad wodospadami i rajskimi ogrodami i napatrz sie na piękne widoki- to jest twoje wnętrze, odkryj je i podziwiaj. branocka!

Gość Kurde a nie myslicie,
że może z dziewczyną jest coś nie do końca ok? Dlaczego któryś kolejny facet ją zostawia / zdradza? Wy dziewczyny tylko, ten chuj, tamten chuj. A może ona ma coś w sobie, że faceci nie czują do niej mięty? Jak laska rzuci faceta dla innego, bo leniwy, fajtłapa, niezaradny, powiedział komplement koleżance, itd. to wszystko jest ok, nie? Człowiek spotyka w swoim życiu tysiące osób, ale znaleźć tego KOGOŚ jest naprawdę trudno.

Gość kanta_lupa
Ja Ci wytłumaczę Kurde, Jeśli z dziewczyną jest coś nie tego, to sie idzie do dziewczyny i mówi- z Toba jest cos nie tego (lub jesli chcesz być delikatny to- między nami jest żle) i zabiera sie z jej życia, a nie za jej plecami umawia na płatny seks z innymi udając, że sie ją kocha. Rozumiesz głębie?????

Gość trwa
jestem muszę podjąć decyzję w czwartek-piatek mój super boski facet jedzie do niemiec, za tydzien mamy isc na slub' za dwa tyg ma miec operacje i co robic czy dzis jechac i grzecznie zabrac rzeczy i odjechac czy jechacn dzis powiedziec o tych kontach narobic zadymy i wstydu mu czy poczekac isc na wesele bawić się jako tako, byc do operacji i pokazac jak sie dba i po wszystkim po prostu zostawic go samego? on w realu jest zapracowany nie ma czasu piernąć jak wychodzi o 6 to wraca jak sie sciemni, jest grzeczny, dobrze sa tam wszystcy wychowani, jest wstydliwy i w seksie cnotliwy, pod kołdrą tylko by chcial, i nie pasuje mi tu ze tu na jednym koncie pisze ze taki ogier i kochanek boski, na innym ze grzeczny chce stabilizacji, a mi mowi ze nie wie czy kocha czy zalezy ale ze skoro ze mna jest i sypia to mu zalezy to tak jakbym z kilkoma facetami gadala jednoczesnie poradzccie cos

Gość trwa
co byscie zrobily na moim miejscu czekac i zakonczyc za 2 tyg czy zakonczyc dzis

Gość wujek dobra rada...
Ja ci powiem tak, póki dzieci nie macie to można robić co się chce. Załóż sobie konto i zobacz ilu bajerantów się do Ciebie odezwie. Pobawicie się trochę, parę chujów zaliczysz a potem zdecydujecie co robić dalej. Jak ciągle będzie chcieli być ze sobą to ślub, dzieci, alleluja i do przodu.

Gość o maj god o maj god
ja bym to zakonczyla juz dzis, bo po cos sie meczyc z pacanem i udawac???

Gość Zielonawy
A rób co chcesz. Możesz go tak samo pozdradzać podczas Jego nieobecności, możesz tak jak Ci radzą wszystkie "przyjazne" koleżanki - rzucić w cholerę ( Będzie więcej dla Nich) i wypłakiwać się w domu sama bez pracy bez faceta z perspektywą że następny o ile Ci się trafi będzie takim samym draniem tylko brzydszym. To już równie "dobrą" rada jest żebyś nałykała się pigułek ... Ja na Twoim miejscu poszukałbym przede wszystkim dobrej pracy i dążył do jak największej niezależności. Znaleźć dobrą pracę jest dziś znacznie trudniej niż znaleźć sobie kogoś. A z obecnego faceta na razie zrób sobie portfel i zrekompensuj w każdy możliwy sposób jego wirtualną niewierność. Tak aby mieć psychiczne poczucie że to On jest "dymany" a nie Ty.

Gość trwa
znudził się mną bo jestem ciągle co weekend u niego, to szuka rozrywek

Wes sie z nim umów przez neta , jak najszybciej , nie dośc że bedzie to niezbity dowód na to że naprawde Cię zdradza, po drugie to masz kolejny dowód ze umówił by się z inna za twoimi plecami a po trzecie to już sie nie wykręci z tego ! zobaczysz czy sie będzie tłumaczył i błagał o wybaczenie czy sam to zakończy ?

Gość trwa
wczoraj podalam nr telefonu jako platna panienka i moja kumpela ma go wkrecac czekam az wejdzie na portal jestem załamana :( mam nerwice dlaczego on mi to robi

Gość szerloczka
cześć, widzę, że nie próżnujesz, jesli czujesz, że aby odejsć potrzebujesz jeszcze bardziej sie na niego wkurzyc i zobaczyć wiecej jego oszust i granice które przekracza to rób tak. nie zgadzam sie z opiniami osób , które pisały, ze nie ma odchodzić, bo nastepny też będzie taki. Juz lepiej być samemu niz z taka kanalią, która ine ma z a grosz szacunku do sowjej kobiety. A jakoś tak sie dzieje, że wyciągajac mądre wnioski z błędu można go nie popelnic po raz drugi, zatem następny związek trwam może byc w pełni szczęśliwy i uczciwy. Zresztą, jeszcze nie jest powiedziane, że facet sie nie zmieni po wpadce i nie zacznie jej dosceniać, gdy poczuje że może ją stracić- podobno ludzie się nie zmieniają, ale przecieżmuszą być wyjątki. miłego wieczoru!

Gość tratwaratunkowa
a chyba chce sie poczuc jak ostatnie gowno, moze jak siegne dna to sie ogarne po prostu nie moge w to uwierzyc :( ze sa tacy faceci wogole

nie chce mi się wszystkiego czytać ale powiem Ci jakbym ja to rozegrała :) po pierwsze umów się z nim jako ta laska na randkę tylko jak już umówicie się to Ty olej go ale idź do tego samego klubu na randkę z kim innym ( zaproś jakiego fajnego faceta ) niech cham zobaczy jak to jest a jak już Cię zobaczy to powiedź że nie jesteś głupia i w takie klocki to on może się bawić z kim innym

Gość trwa
dobry pomysl, wezme kumpla jakiegos

Gość szerloczka
trochę głupio wobec tego pana co będzie z trwam na randce, niczemu nie winien a poczuje sie jak idiota. chyba że będzie wiedział że to ustawka. A poza tym czesto potem takie patafiany czepiają sie że ona tez była z facetem, te kmioty tak robią powaga. mogłaby tak zrobić, ze jak on będzie czekał to wejdzie z koleżanką, ze niby przypadkowo sie tu spotkali i zapyta go , co tu robi (ona czysta,bo z koleżanką na pogaduchy przyszła) ale iech koleżanka siedzi daleko, żeby nie czuł sie skrępowany być szczerym, wtedy autorka zobaczy co jej gosć odpowie, jak będzie sie zapierał że czeka na kolegę albo koleżankę z ropacy bo raport i srututu, to niech zadzwoni do tej umowionej z ejej facetem kumpeli żeby weszła do knajpy i powiedziała jak było i ile jej obiecał zapłacić- ale niech ma to w smsie.

Gość trwa
kontynuując moj super boj umowil się na seks za kase na lewym koncie ktore zalozylam ... a do mnie zadzwonil i powiedzial ze mnie nie kocha ale lubi ...i ze pogada ze mna jak wroci w piatek z wycieczki juz mialam ochote mu to wygarnac ale chyba pojde do lokalu z kumpelami zeby sie zdziwil

Gość szerloczka
mozliwe, że cie zostawi przed umowioną randką, czyli nie taki nieuczciwy, ludzki pan ;-)

Gość trwa
mówisz isc? a ja powiem ze przyjade tego dnia co on sie umowi z 'paulina' i bedzie kręcił pewnie