Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reinaaa

czy są tu normalne prawiczki?

Polecane posty

Gość reinaaa

jak w temacie.

Gość dfghj
Może ja się nadam?

Gość taki jeden samcowaty
Myślę że żaden prawik nie jest do końca normalny. Ja też przez mówienie co myślę. Jak kilka miesięcy temu powiedziałem szefowi żeby wypierdalał... to dość że w firmie patrzyli na mnie jak na debila to tak samo znajomi... Po prostu mówię co myślę a ludzie tego nie lubią. Dodatkowo jestem strasznie monotematyczny i nudny.

Nie, ja się stałem prawiczkiem jak zacząłem kojarzyć do czego może służyć fiut poza sikaniem lemingu :O

Gość nie ma. bo taki
co o tym pisze to nie jest normalny.

Gość tamtramatama
"Jak kilka miesięcy temu powiedziałem szefowi żeby wypie**alał... to dość że w firmie patrzyli na mnie jak na debila to tak samo znajomi... Po prostu mówię co myślę a ludzie tego nie lubią. Dodatkowo jestem strasznie monotematyczny i nudny." no to jesteś jakiś psychiczne, zaburzony czy inny niedorozwinięty :( niedziel nie jest normalny

Gość prawikślask
ja jestem normalny w przeciwieństwie do większości społecznośći prawiczkowskiej na kafe... no może troche pijany teraz :)

Gość rokz123
ja jestem normalny i chce dziewice ..

Gość dodatkowo pewnie
ładną, zabawną, imprezową i w ogóle jak doda :classic_cool: buhahhaha ha ha hha hah a prawiczki to malapety

Gość a pozartym to jestem
projektem

Gość A ja z calą pewnością mogę
powiedzieć, że jestem w 100 % NORMALNY :). A jeżeli kogoś to interesuje to mogę wytłumaczyć dlaczego jestem prawiczkiem. Wiadomo jak z tłumaczeniami jest, szczególnie na własny temat, no ale spróbuje. Nie jestem na tyle przystojny, żeby wyrywać laski na 1 raz na przysłowiowych dyskotekach. Umiem nawiązywać nowe znajomości, pobajerować itd. miałem kilka okazji właśnie, żeby brnąć dalej, tyle, że ja od samego początku miałem świadomość, że nic poza seksem by mnie nie łączyło z tymi dziewczynami później, po prostu nie interesowały mnie jako osoby. Ale nie brnąłem dalej bo jakoś głupio bym się czuł wykorzystująć kogoś i zostawiając, wiedząc, że (najczęściej) te dziewczyny były takie "normalne", nie co to by po nich spłynęło po 1 razie :). I tak jakoś, nie trafiłem jeszcze na "odpowiednią" hehe