Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0-0-111

Moja siostra w ogole nie szanuje nikogo i niczego

Polecane posty

Gość 0-0-111

Moja mama z ojcem zawsze byli baardzo surowi .Ogolnie wobec mnie od kiedy pamietam rygorystyczne i konserwatywnie podchodzili,bardzo czesto zbyt przesadnie , o co duzo mam do nich zalu za zimny wychów i komplety brak okazywania sobie cieplych uczuć.Od kąd mama urodzila ponownie zdecydowanie zmienili swoje met.wych o 180 st.Mala ma 3,5 lat, robi to co chce ,nikogo sie nie slucha, jest nieznosna, doslownie maly terrorysta, nie respektuje slowa "nie"ogolnie samowolka.Potrafi bic, szczypac, gryźć.Wszystko wymusza placzem czy wsklepie czy gdzie kolwiek.Do przedszkoli sie nie nadaje bo juz kilka zmienila, a doslownie mwiąc wywalano ją z nich, jest taka nieznosna.Aktualnie do kolejnego chodzi ale juz wszyskie dzieci i panie mają ją dość.Do mnie jak do rodzicow jest mega okropna.Dzisiaj rzucila w mame kanapka z miodem w ramach strajku bo ona chciala jajeczko, wiec mama zrobila jej jajko.Ojca potrafi pilotem zdzielić,juz kilka razy mial oko popuchniete,zreszta nie tylko on.Z jednej strony wcale mi ich nie zal, i dobrze im tak, ale z drigiej strony nie reagując na zachowanie malej wtedy ja tez jestem jej ofiara i kazdy inny..Ostatnio lezalam sobie drzemiac ona podleciala do mnie i drewnianym klockiem mi w łuk briowy zapierdoliła.Myslalam ze sie zesram z bolu..czulam jakmi w mig opuchlizna rosnie.Dwa razy mocno w pysk jej strzeliłam.No ale ze jest to dziecko w zaden sposob nigdy nie karcone przez nikogo wiec takiej histeri narobila jakbym jej kwasem morde oblala.Bardzo mozliwe ze teraz rodzice chcą na malą przelac ta swoją milosc i troske jaka mi nie byla nigdy dana,lecz przesaadzili z tym.Przez taki brak reakcji doroslych później male paszczury rządzą wszystkimi dookola i jak mozna je opanowac w przedszkolu czy w szkole jak w domu mają na to przywolenie!?!Bandzior z niej rosnie

Gość Paroovvka
Często jest tak, ze w młodym wieku wychowuje sie dziecko surowo, a potem sie urodzi po latach drugie i wobec niego stosuje sie całkiem inna politykę. Twoi rodzice sami sie zmienili, wiec i podejscie im sie zmieniło. Oni niech sobie robią z siostrą co chcą, a ty sobie ustaw z nia relacje tak, jak chcesz. Ustaw jej wyraźnie granice odnosnie twojej osoby. Moze nie wyjdzie w stu procentach tak, jak byś chciała, ale ciebie będzie na pewno traktowala z większym respektem. Ktoś inny moze ci zrobic tylko tyle, na ile ty mu pozwolisz

Gość ddddsd
takie bachory to tylko na noge i przez okno

Gość 5454444
z takimi dzieciarami bym litosci nie miala

Gość qweqq
i dobrez, ty ja scigaj a nie starym na leb nasra

Gość 4443433
tak beda traktowani jak sobie pozwolą

Gość lolopolo
poczekamy z 10 lat jak im bedzie wesolo

Gość czytajcie ze zzrozumieniem
i uważasz że bicie w twarz 3,5 latka to dobra metoda wychowawcza?? Widać ze nie jesteś mądrzejsza od siostry. To że rodzice jej we wszystkim ustępują to inna sprawa ale z twoim zachowaniem też nie wszystko jest ok. Uważasz ze w taki sposób nauczysz ją szacunku? Zeszłaś do jej poziomu.

Gość lolopolo
nie popieram bicia w twarz, ani zadnego bicia ale uwierz mi.. w trakcie bolu gdy ktos ci zada jest to odruuch wrecz bezwarunkowy, jak to sie mowi:jadąc na rowerze, jakby cycki ci sie wkrecily w szprychy to byś az dzwonek od roweru odgryzla

Gość lejce mnie sie pojebały
no a jak.Przedewszystkim takich malych skur....trzeba po pysku wystrzelać bo jak dostaną po dupie to nawet nie poczują. Ja jestem za.Zresztą takie bachory powinni zbierac do kupy . Otworzyc jakas komore gazowa i śruuuu!!!1

Gość rerereww
popieram autorke , naprawde , trzeba twardo z takimi wydrami malymi

Gość po lapach mocno
w twarz ni bil, ale po lapach nastrzelac tak aby poczula

Gość po lapach mocno
po drugie jak ona twoich starych leje to nie reaguj ale na ciebie jak sie rzuca to od razu ryknij albo przywal w łape

Gość 0-0-111
noi co z tego ze jej ryplam w gebe? ona caly czas mnie nawala, niech zobaczy jak to boli, najgorsze jest to ze jak ktos wspomnial, ona za kilka lat bedzie juz kopmletnie niedozniesienia

Gość 334434334
nie daj sie, w ryj jej nie wal, ale za fraki i wynoch o de mnie

Gość tytryyt
szkoda slow na takie bachory

Gość tytryyt
bic jej nie bij ale bąc wredna do niej

Gość 9999000000
za kazdym razme strzel jej w leb to sie nauczy ze ciebie tykac nie mozna

Gość sfsfsfs
wyprowadz sie z domu

Gość essweww
a rozmawialas o ty z rodzicami???