Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

note avec profonde

Czemu jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

Gość nocna wzmianka
slucham wszystkiego, ostatnio Enya, Adele, moze raczej czego nie lubie:D metalu:P

Gość nocna wzmianka
jak na przesluchaniu :P w beskidzkiej bede wkrotce, znajde i odwolam to co powiedzialam:D

Gość hura!!!
Sprytnie omijasz pozostale pytania :). Zostala mi godzina jeszcze w pracy......i dziwnie boje sie ze nasza znajomosc juz zakonczy :(. Niby taka banalna sprawa a tak wazna. Kiedys jak bylem w poznaniu na szkoleniu poszedlem na miasto. Wlazlem do budki z kurczakami bo cholernie bylem glodny. Za barem stala mloda dziewczyna, zamowilem zarcie i okazalo sie ze mam czekac 40min. Zaczalemz nia rozmaiac i tak zlecialo. Jak wychodzilem to powiedzialemm do niej: uznaje ta chwile za wyjatkowa Aniu bo juz nigdy w zyciu pewnie sie nie zobaczymy i nie pogadamy :). Patrzyla sie na mnie i nic nie odpowiedziala, chyba nie umiala tego ogarnac umyslem. Jak zamykalem drzwi powiedziala zegnaj :). Dziwne to bylo. Taka tam historia :) zanudzilem?

Gość hura!!!
Powiedz powiedz kiedy bedziesz w suchej? Oprowadze Cie po miescie :) pokaze najpiekniejsze miejsca :)))

Gość nocna wzmianka
nie zanudziles:) przeciwnie, szybko i milo mija ta noc, zartowalam z ta beskidzka:D chociaz kiedys... moze...nie mowie, ze nigdy;)

Gość nocna wzmianka
fajnie zagadales do tej Ani:) mysle, ze zrozumiala i dlatego powiedziala-zegnaj- w przeciwnym razie ta chwila nie bylaby juz taka wyjatkowa;)

Gość hura!!!
Kurde. A juz sie cieszylem ze sie poznamy w realu :). Masz jakies plany na weekend? Aaaa wlasnie dzisiaj tylko pracujesz w nocy? Czy jutro tez?

Gość nocna wzmianka
a Ty masz kogos?

Gość nocna wzmianka
jutro mam wolne i pojutrze tez:)

Gość nocna wzmianka
plany weekendowe uzalezniam od pogody, ale raczej bede w domu i spelnie swoj obywatelski obowiazek;) ten weekend mam akurat wolny, bo w co 2-gi mam zajecia na uczelni:)

Gość hura!!!
Obecnie nikogo nie mam. Odpuscilem sobie po tym jak zakochalem sie 4 lata temu w 6 lat starszej od siebie mezatce, ktora rzekomo byla nieszczesliwa i w separacji i prawie rozwiedziona. Zwyczajnie po 2 latach wrocila do meza. Kocham ja do dzis ale juz potrafie radzic sobie bez niej. Poki co nie chce sie z nikim wiazac, potrzebuje czasu, nie jestem gotowy na zwiazek

Gość nocna wzmianka
zaraz konczysz...jak ja bede wychodzic, to Ty juz pewnie bedziesz chrapal:D

Gość hura!!!
A ja mam nocki do konca tygodnia. W weekend jade z kolegami i kolezankami do spa :). Jeszcze nigdy nie bylem a marze o masazu i saunie :). Wroca po czesci wspomnienia z wakacji :). Pierwszy raz bede w spa :)

Gość hura!!!
Co studiujesz? Jaki kierunek i kiedy obrona? :)

Gość nocna wzmianka
niezbyt szczesliwie ulokowane uczucia:O pomimo tego nadal kochasz...mysle, ze tylko czas, a moze i nowa milosc spowoduje, ze zostanie tylko wspomnienie, zycze Ci tego:)

Gość hura!!!
Dziekuje! To prawda, w zlym miejscu ulokowalem uczucie, to bylo do przewidzenia, ale pewnie wiesz jak to jest: sam nie wiesz co sie wtedy z toba dzieje, dzialasz irracjonalnie. Zreszta nie ma sie nad czym rozczulac :). No faktycznie bede chrapal o 7 :))). Albo nie, kupie piwko i wl tv znieczule sie z rana :).

Gość nocna wzmianka
do spa, wowww:D moze jakies fajne lapki beda masowaly :D animacja kultury, zupelnie nie moj obecny zawod, ale za to pasja:)

Gość nocna wzmianka
ja tez bede zasypiac przy tv, lubie tak:D zamiast piwka zielona herbata

Gość hura!!!
Hahahaha fajne lapki powiadasz :), gorzej jak facet bedzie masowal hahahah. Nadal nie wiem czym sie zajmujesz, jak masz na imie. Przelamie ta Twoja tajemniczosc w koncu? :)

Gość nocna wzmianka
dobrze, ze nie szukasz nikogo na sile, zeby zapomniec... nowe uczucie samo przyjdzie, jak juz bedziesz zdrowy i gotowy;)

Gość hura!!!
Zdecydowalem tak dlatego bo nie chce nikogo oszukiwac, dawac nadzieii tak jak mi ja dano.

Gość nocna wzmianka
i niech tak zostanie;) powiedzialam sporo, az sie sobie dziwie:P podobno nad ranem ok 4-tej czlowiek ma najnizsza sprawnosc intelektualna i Ty to wykorzystales:D

Gość nocna wzmianka
to zazycz sobie pania do tego masazu :D zbieraj sie do domu, zaraz 6-ta;)

Gość hura!!!
Nasz czas powoli dobiega konca :(. Powiem to tak jak w poznaniu: uznaj ta chwile za wyjatkowa bo juz chyba nigdy ze soba nie porozmawiamy :(. Mam na imie Lukasz i zycze Ci powodzenia w zyciu. Dziekuje rowniez za poswiecony mi czasz! Pozdrawiam :) i znikam pa

Gość nocna wzmianka
ja tez juz koncze pisanie, mam do zrobienia pare rzeczy i musze zdazyc do 7-ej;) dzieki za mila rozmowe i...moze do kiedys;)

Gość nocna wzmianka
pa!

Gość hura!!!
Klikne jeszcze z domu jak dojade i otworze piwko :)

Gość nocna wzmianka
jestem, tylko, ze teraz to dzienna...:D