Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ve verevferevcfcvsds

Bizuteria - wiem ze pozno, ale jutro przeczytam :) prosze

Polecane posty

powiedzcie mi, czy trafiwszy na bloga z ladna, staranna i NIEBANALNA bizuteria z dobrych materialow (srebro, prawdziwe i ciekawe mineraly) wolalybyscie ujrzec tam ceny czy napisac do autorki? I jeszcze jedno - wolalybyscie, zeby robila kazdy wzor w kilku egzemplarzach i dodatkowo prace na Wasze zyczenie, czy tylko kilka projektow miesiecznie, niepowtarzalnych?

Gość ceny koniecznie
wiekszosc blogow opuszczam z braku wlasnie ceny, ewentualnie zapytam o jeden wybrany wzor gdzie tak naprawde podoba mi sie wiecej ale nie chce mi sie pytac i autorka traci kupujaca..... ilosc egzemplarzy mi zwisa

Gość zawsze lubie widziec cenę
!!

Ja tez wole widziec ceny, ale ostatnio kolezanka przekonywala mnie, ze lepiej miec bloga bez cen ...

Gość oczywiście ze z cenami
oczywiście ze z cenami. nie ważne co, ale jak chce coś kupić i cen nie widzę to nawet nie zawracam sobie głowy oglądaniem. nie mam czasu na pisanie maila czekanie na odpowiedz nie wiadomo ile, skoro w necie jest tego multum. no chyba że byłby to jakiś unikat.....

Dzieki :) chyba sa to unikaty, ale ja sama czasem widzac bardzo ciekawa bizuterie nie pytam ile kosztuje, zakladajac, ze pewnie jest droga...