Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NUDA123

WHY?

Polecane posty

Gość NUDA123

WITAJCIE! NIE WIEM CO SIĘ OSTATNIO ZE MNĄ DZIEJE. JESTEM STRASZNIE ZREZYGNOWANA, NIC MI SIE NIE CHCE- OD TYGODNIA NIE BYŁAM NA SIŁOWNI, MIAŁAM RZUCAC PALENIA- WYTRZYMALAM DWA DNI I POLEGLAM. NIE MAM NA NIC SILY, NIC MI SIE NIE CHCE I NA SERIO, ZACZYNA MNIE TO MARTWIC. ZERO MOTYWACJI DO CZEGOKOLWIEK :/ NAJCHETNIEJ ZAMKNELABYM SIE W DOMU I SPALA- WIEM, ZE TO MOZE BYC PRZESILENIE- NO, ALE BEZ PRZESADY. CO PORADZICIE? JAK WROCIC DO DAWNEJ FORMY?

Gość tak ma chyba połowa
społeczeństwa. to chyba depresja ja za moment idę do psychiatry po kolejna dawkę antydepresantów, które i tak mi nie pomagają...w sumie to bez sensu 🖐️ mam tak jak Ty. chciałabym, żeby wszyscy się ode mnie odpierrdolili, zamknęłabym się w pokoju i tylko spała :(

Gość NUDA123
:/ MYSLISZ, ZE JEST AZ TAK ZLE- MAM TAKIE ZRYWY ZADOWOLENIA I W OGOLE CHECI DZIALANIA- MOZE TO TA JESIEN...

Gość adellajda'
ja tez tak mam,w ogole czuje sie jakas polamana,moglabym spac i spac,zero checi do czegokolwiek:o Moze to ta zblizajaca sie jesien tak na nas dziala,nie wiem...Pewnie z czasem to minie;)

Gość tak ma chyba połowa
też mam zrywy, ale więcej mam momentów depresyjnych gdybyś spytała ile było dla mnie w ciągu miesiąca fajnych dni - powiedziałabym Ci, ze może tak łacznie z tydzień reszta to taka wegetacja nie wiem, no może też wybierz się do psychiatry. może akurat Tobie coś pomoże. wiem, że samemu cięzko sobie dać radę mi jest już głupio chodzić do lekarza i odpowiadać na pytanie, czy coś sie zmieniło, kiedy ciągle jest tak samo. poprosze o zmianę leków, ale też nie widzę jakoś nadziei

Gość tak ma chyba połowa
na mnie jesień tak nie działa. mam takie stany obojętnie od pory roku zerknę na temat jak wrócę.pa

Gość NUDA123
A JA TAK MAM ZAZWYCZAJ JAK ZBLIZA SIE WIOSNA I JESIEN, WTEDY WPADAM W MARAZM NA MIESIAC I NIC MI SIE NIE CHCE. NAJBARDZIEJ WQ***WIA MNIE TO, ŻE CHCE RZUCIC PALENIE, A JAKOS NIE MOGE SIE ZMOTYWOWAC, WIEM, ZE NIE CHCE PALIC, ALE JAKOS NIE PPOTRAFIE SOBIE ODMOWIC, IRYTUJE MNIE TO, JESZCZE KILKA DNI TEMU NIE PALIŁAM- I BYLAM ZADOWOLONA, A TU NAGKLE ZNOWU TO SAMO ;/

Gość przestań zakłądać
te prowokacje 🖐️ 3 tematy w jednym dziale z CAPSEM. No weźźźźźźźźźźźźźźźźźź widać, że to jednego autora :O🖐️

Gość NUDA123
NIE WIEM, NIC NIE ZAKŁADAŁAM, ZAŁOŻYŁAM OST TEMAT O RZUCANIU PALENIA I TYLE. A POZA TYM, Z CZYM MA TU BYC PROWOKACJA, Z TYM, ZE CHCE PODZIELIC SIE SWOIM SAMOPOCZUCIEM Z INNYM I WYGADAC SIE CHOCIAZ WIRTUALNIE?