Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita0166

ZdradziŁ!!!

Polecane posty

Gość nikita0166

Czysądzicie, że 45 letnia kobieta ma szansę na wyrwanie swojego faceta ze szpoonów 30-latki? Mieliśmy całkiem fajny związek- 18- letni staż małżeńskio, dwoje bardzo udanych dzieci .... i nagle? K*** Jakie są Wasze dośwqiadczenia, czy obserwacje?

Gość nie masz szans
:/

a moim zdaniem nie warto nikogo znikąd wyrywać i co za porównanie - szpony.... szpony to ma drapieżnik a nie jakas głupia babina polazł do niej, czyli ma Cię w dupie zrozum to i wyciągnij wnioski

Dlaczego chcesz aby wrócił do Ciebie skoro sobie kogoś poznał to mu nie pasowałaś więc co ? Na siłę czy uważasz że mu na chwilę rozum odebrało ?

chcesz prosić o miłość :( wg mnie to nie jest dobry pomysl. skup sie na sobie- idz do fryzjera , zapisz sie na ciekawe zajecia, umawiaj sie ze znajomymi. olej dziada, ktory nie jest ciebie wart !!! wspolczuje ci :O

Gość nikita0166
Ale ja go kocham!! Dla mnie przysięga małżeńska to zobowiązanie na całe życie!!!

To masz problem , z tą przysięgą . A stary też przysięgał czy sama byłaś wtedy ? Kobieto pogoń dziada a nie kocham wybaczam ....

Gość gość
Czemu tak surowo oceniacie zaraz autorkę.Droga autorko z tego co się orientuje facetom na starość odbija.Jeśli on się nie stara o Wasz związek olej go wiem że to łatwo się mówi ale tak będzie lepiej. A on jeszcze i tak przyleci prędzej czy później bo kto wie czy ten ich związek wogóle przetrwa wtedy Ty będziesz mogła się odpłacić i go odrzucić bo po takim czasie raczej z reguły tak kobiety robią. Skoro zdradził to nie zasługuje na Ciebie.

Gość ojtam, ojtam, ...
Ale zdradził czy cię zostawił, bo to jest kluczowe. Facetowi odbiło, podupczy trochę, a potem pewnie wróci. Jeśli chce się rozwieść i wyprowadzić to nic nie zrobisz. Jeśli tylko zdradza to najlepiej nic nie robić, tylko przeczekać. Żadne Twoje ruchy nic tu nie zmienią.

Oceniam ją na chlodo aby wiedziała że żaden facet nie jest wart żalu i płaczu widziałam jak bliska mi kobieta popadła w taką depresję z powodu rozstania - porzucenia dla młodszej , że mnie serce pękało aż w konsekwencji zakończyło się to tragedią .

Gość nikita0166
Słuchajcie, to trwa już 2 lata!!! Chciałam wywalczyć, by przestał pić. Rozumiecie- tzw.""szantaż d***'' I niestety, nie wyszło... Co mam robić??? Radźcie kochane bardziej doświadczone...

Widzisz ja uważam że faceci nie mają dla kobiet szacunku , on sobie poradzil bez ciebie i uwierz mi ty też dasz sobie radę nie proś go nie jesteś jakąś wywłoką nie chce to nie , teraz nie widzisz świata po za nim ale spokojnie poradzisz sobie . NIE obwiniaj się że to przez ciebie bo nie chciałaś się bzykać to stereotyp , a gdybyś była np chora i nie mogla też by polazł

Gość orsaay208
na gazecie już Ci doradzili - wypierdolić skurwysyna z domu, niech idzie do tej, która daje mu dupy. Czy Ty kobieto nie masz godności?

Gość nikita0166
Godność i miłość to uczucia zupełnie niekompatybilne. Zrozuniesz, kiedy poczujesz na własnej skórze

Gość orsaay208
Miłość musi być obustronna. Czy uważasz, że Twój mąż, który od 2 lat posuwa inną kobietę (i najwidoczniej nie ma zamiaru tego zmieniać) nadal Cię kocha? :o

Gość nikita0166
A może, myślisz, że kiedykolwiek to nastąpi? Cholera, jakie trudne to olewanie męża po tylu latach...