Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotoagrafka

Mój facet i zdjęcia jego koleżanki

Polecane posty

Gość fotoagrafka
wiem, że rada qwerty jest najrozsądniejsza, napewno nie pokażę mu jak mi było smutno ani nie okażę zazdrości, ale znając życie usłyszę, że to były żarty albo, że przesadzam- mój facet to miastrz w odwracaniu kota ogonem

jak to się stało, że ma ją w znajomych, ale nie wnikam w to, chyba, że o czymś nie wiem" spirala sie napędza ...:D

że to były żarty albo, że przesadzam- mój facet to miastrz w odwracaniu kota ogonem" nie obrażaj Jarosława :D

Gość twims
Daj mu wyraźnie do zrozumienia, że Cię to zniesmaczyło i teraz jawi Ci się jako obleśny prymityw ;)

Gość fotoagrafka
ponieważ żadnej innej nie otrzymałam, poza wypowiedziami jaki z niego burak, jakbyś nie zauważył;]

ponieważ żadnej innej nie otrzymałam, poza wypowiedziami jaki z niego burak, jakbyś nie zauważył" wybacz ale to ja pierwszy napisałem żebys nie histeryzowała no ale jak widać rada ine przypadła do gustu ... zaczekałaś na taki wpis który ci odpowiadał wiec i ja spytam ... co chcesz przeczytać?

" to nie jest jego wielka miłość, on nie zna tej laski właściwie,byliśmy na kilku imprezach nawet nie razem tylko w jednym klubie, jest to kumpela naszego przyjaciela, nie wiem skąd mój miałby ja znać tak dobrze i jak to się stało, że ma ją w znajomych, ale nie wnikam w to, chyba, że o czymś nie wiem" jest kilka rozwiazan : skoro to robi (gapi sie i slini i komentuje jaka to fajna laska) to go to: 1. ucieszylo ze sie laska poniza i sie rozbiera w necie ... a on ma polewke ... 2. napalil sie na nia ( a to juz problem) 3. chciał ci w jakis jebniety sposób dojebac jaka ta ładna a ty brzydka tak czy inaczej nigdy sie nie dowiesz albo dowiesz sie pozniej jakie miał intencje

Gość fotoagrafka
nie wiem, w którym momencie histeryzuję;]

regres, to oczywiste ze jesli facet slini sie na zdjecia innej laski to znaczy, ze nie kocha swojej aktualnej wybranki. to normalne, nie sadzisz? dlatego powinna z nim zerwac.

Gość fotoagrafka
obstawiałabym raczej chęć wzbudzenia zazdrości, nie wiem czy się na nią napala, uważam, że jestem dużo atrakcyjniesza od niej, ale może tak nie jest, czasami nie wiem jaki on ma gust, każda jego poprzednia dziewczyna wyglądała tak samo, a ja jestem ich totalnym przeciwieństwem

No to masz odpowiedz... "1. ucieszylo ze sie laska poniza i sie rozbiera w necie ... a on ma polewke ..." kolesia cieszy jak sie kobieta poniza...tym bym sie martwiła a nie tym ze sie gapis...gapic sie mozna na kazda ale zalezy co ma na mysli i jakie intencje sie pod tym kryja

nie wiem, w którym momencie histeryzuję;] a no w tym : on z mega uśmieszkiem patrzył sobie na te foty" zaklej mu oczy,nie pozwól spojrzeć na inne kobiety wtedy będziesz może szcześliwa regres, to oczywiste ze jesli facet slini sie na zdjecia innej laski to znaczy, ze nie kocha swojej aktualnej wybranki. to normalne, nie sadzisz? " a skąd wiesz ze mu kapało z ust? Szkoda że nie wiesz że kobiety sa zdolne do nad interpretowania zdarzen i sytuacji

obstawiałabym raczej chęć wzbudzenia zazdrości" skoro wiesz wiec po co pytasz? Moze spytaj o to swojego faceta? bedzie prosciej i łatwiej no chyba że pragniesz to przeżywać i kontemplować jeszcze przez tydzien

co za dupek :) smutne to, ale faceci często nie myśla.Jakby mi facet cos takiego miłego zrobił,raczej bym odpusciła, ewentualnie dałabym mu lekko popalić, sam na sam, pokazując mimochodem, foty mojego ex ( a że mam jednego takiego, boski Portugalczyk ) mówiąc ojejku, co znalazłam, jak ja dawno tych zdjęć nie widziałam

Gość fotoagrafka
a no w tym : on z mega uśmieszkiem patrzył sobie na te foty" zaklej mu oczy,nie pozwól spojrzeć na inne kobiety wtedy będziesz może szcześliwa jeśli to jest twoim zdaniem histeria...nie zabraniam mu patrzeć na inne kobiety, wiem, że to jest naturalne, ale ta sytuacja to przegięcie, widzę, że usilnie próbujesz zrobić ze mnie rozhisteryzowaną zazdrośnicę, ale jak narazie słabo, postaraj się;)

Gość fotoagrafka
Regres, proszę cie kulturalnie w ducie z zs płyńcie stąd;)

Gość jak nie jak tak???
no chyba że pragniesz to przeżywać i kontemplować jeszcze przez tydzien" Oczywiście, że pragnie. Inaczej by się nie wywnętrzała na forum, tylko normalnie, po ludzku pogadała z burakiem.

Gość fotoagrafka
duecie* faktycznie forum nie jest po to, żeby zadawać pytania, skasujmy wszystko, przecież zawsze można od razu pogadać z naszymi burakami! żenada.

forum nie jest po to, żeby zadawać pytania jesli zna sie odpowiedzi, albo jesli tylko jedna odpowiedz chce sie przeczytac to masz racje, nie od tego jest forum mozesz juz isc

Gość fotoagrafka
brak mi słów na niektóre osoby tutaj. Napisałabym coś, ale wiem, że tak ograniczone umysły funkcjonują inaczej, więc tylko serdecznie Was pozdrawiam i posyłam szeroki uśmiech;) Natomiast wszystkim osobom, które potrafiły normalnie odpowiedzieć na mój temat bardzo dziękuję;)