Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwuje mnie ta dziewczyna

dziewczyna mojego brata mnie wkurza !!

Polecane posty

bo podpierdala moje kosmetyki :O jak nocowała u nas sporadycznie to było dla mnie naturalne, że 'pozyczy' krem czy żel pod prysznic ale teraz nocuje u nas częściej i za każdym razem używa moich rzeczy - nie może sobie przywieźć swojej kosmetyczki tylko bierze moje? eeeh muszę się wygadać

Gość powiem i ja .....
to czemu jej o tym nie powiesz wprost ?...więcej asertywności

Gość fdfdfdfdfdfdfdf
nie lubisz jej? :) Ja jakbym lubiła dziewczynę brata to bym jej pożyczała, pewnie, ale z umiarem.. zresztą ona nie krępuje się ot tak zabierac Ci kosmetyki? dziwne :)

Gość niech swoje kupi
schowaj do siebie do pokoju

nie schowam bo jak potem biorę prysznic to musiałabym zabierać całą kosmetyczkę ze sobą a to ja jestem u siebie a nie ona. mówiłam jej, żeby nie brała a i tak bierze dalej, nosz kurwa!

Gość fdfdfdfdfdfdfdf
skoro jej mówiłaś a ona dalej to robi to nic nie poradzisz oprócz zabrania kosmetyków ze sobą. Bo pzreciez nie będziesz przy niej stała i mowiła, że ma nie brać pod prysznicem..

szczerze mowiac mnie podniecala, zstanawiam sie moze by pozwolila polizac jej skarbek? moze bym wtedy sie nieklocila za kosmetkyi

Gość taa , ale te jadalne
wynies wszystki swoje kosmetyki do pokoju , w ona niech uzywa brata.

a zamiast twoich kup jakis najtanszy zel pod prysznic i postaw w lazience , niech ma

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaa
w buteleczke po zelu wlej olej napewno podziala bo ja tak zrobilam :) i juz nikt moich kosmetykow nie dotyka

Gość a czemu ona????
A to niech brat jej kupi, a nie ona? Jej dziewczyna? Ja bym wynosiła, trudno - panna nie jest u siebie i przegina, rozumiem raz , ale skoro częściej nocuje, to powinna mieć swój pierdzielnik przyniesiony.

musisz wynosic , kup najtanszy zel , jak sie skonczy i nie bedzie sie miala czym umyc to nastepny raz przyjedzie ze swoim . Nie ma rady ,twoj dom , ale inaczej jej nie nauczysz.

emilaaaaaaaaaaaaaaa opwowiedz cos wicej :-)

Gość onazalalallaaaaaaaaaaa
dobrze emilaaaaaa napisala wlej olej do butelki i bedziesz ja miala z glowy

Gość pakshdbndhc
ha ha to z olejem dobre

z tym olejem to dobre - chyba tak zrobię ;)

Gość a czemu ona????
jeszcze raz pytam - dlaczego ona ma kupować dziewczynie brata żel? Nie dość, ze tamta jej podbiera coś co nie jest jej, to jeszcze ona ma ją sponsorować? Nigdy w życiu - braciszek niech kupi swojej pannie żel.

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do mojego brata przychodzila jakas wywloka tez zostawala na noc ciagle uzywala mojego zelu naewt perfum co łatwo bylo zauwazyc wiec ktoregos pieknego wieczoru nalalam oleju do butelki po zelu umyla sie i zaczela na mnie krzyczec ze jestem wredna suka ale moj brat mnie poparl i na koniec dodal zeby swoj zel i szampon przynosila bo ja mam glupie pomysly:)

Gość a czemu ona????
No dobre z olejem, ale jak jej upierniczy ręczniki to jeszcze będzie musiała to prać po tamtej, że o syfie w wannie nie wspomnę, bo paniusia pewnie nie posprząta po sobie.;)

Ja bym powiedziala starym. W sumie jak sporadycznie nocowalam u kogos to tez uzylam raz, czy dwa. Ale na dluzej to denerwujace. Mi kiedys znajomy wypapral wszystkie kosmetyki i kremy, jeden z nich byl naprawde drogi a ja naprawde wkurviona ze nie zauwazylam wczesniej :o

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co do szamponu to chcialam mleczka do czyszczenia nalac :) kurcze kupuje kosmetyki za ciezko zarobione pieniadze wiec wara od nich:)