Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalajajaj

już widze efekty po siłowni :)

Polecane posty

Gość ulalajajaj

ahh to piękne uczucie trenuje , rosne, dobrze sie czuje, jestem silny i juz zbieram pierwsze pochwały , ze tak to ujme... dzisiaj na lekcji wf na studiach pani od wf przy jednym cwiczeniu stwierdzila, ze nie robie dokladnie cwiczenia poniewaz... MAM AZ DUZE TRICEPSY :) :) :) uznalem to za komplement oczywiscie bo o to mi chodzi, aby byc skurwielem!! no i w szkole jak jestem w koszulce to widze spojrzenia zarówno facetów - z zazdrosci jak i kobiet- pożądający wzrok, ahhh :) zycie jest piekne, za 30 min ide na trening i pierdole wszystko :D

Gość Michalina Drut-Wachadło
ale nadal ci nie staje, co?

Gość Herr Thomas
krem nie pierdol ty i studia a mature kto za ciebie zda?:D

Gość ulalajajaj
jaki krem pajacu jebany??? a kutas to stoi jak maszt.. codziennie to sie budze z takim zwodem ze moglbym chyba odbijac nią piłke bejsbolową:D

Gość Herr Thomas
jakim koorwa zwodem? kogo chcesz zwiesc palancie:D

Gość lubiąca przypakowanych
a mój facet żre psychotropy, potem ma wielki apetyt na jedzenie i słodkie, robi 50 pompek dziennie i tez są efekty :)

Gość to nie cream bo cream
nie ma matury wiec nie moze być na studiach. musi wpierw w pare lat skonczyc LO dla dorosłych. :classic_cool: za duże tricepsy to raczej nie komplement tylko wytknięcie ułomności. Pakujesz w kółko jeden ruch i wyglądasz jak mutant :classic_cool: