Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djhwhfriw

Mam 2 problemy!! przeczytajcie.

Polecane posty

Gość djhwhfriw

1. chodze na zajecia od miesiaca ze starszymi osobami, teraz w sob mam urodziny. mam taka kolezanka (49 lat) ja bede miec 19. powiedzialam jej, ze nie wiem czy przyjde w sob, bo mam te urodziny(juz wczesniej o nich wiedziala), na to ona powiedziala, zebm przyszla, to zlozy mi zyczenia i da mi prezent..ja na to z usmiechem, ze nie musi.. :) ona po tym jednak, jeszcze raz powiedziala, przyjdz, zloze Ci zyczenia. Czy powinnam liczyc na prezent jakis drobny,? czy ona powinna mi go juz kupic skoro mi powiedziala ze kupi? Znamy sie miesiac a zajecia w dodatku sa 2 razy w tyg. ale i tak sie lubimi i mamy o czym gadac :) 2. zaraz bede robic babke z wisniami ... problem jest taki, ze nie umiem zabardzo sie obslugiwac zapalniczkami, bo nie maja takich fajnych latwych przyciskow. problem w tym - ze zapalek tez nie ma, jak inaczej moge podpalic piekarnik?:(

Gość dzię dobły
1. idz. ale na zajecia a nie po to by prezent dostac :O 2. wtf?! :O

Gość chips bawarski
co to do prezentu to jestes materlialistką a co do zapalenia piekarnika to idz kup zapałki

Gość dzię dobły
mozesz tez wziac jakis patyczek albo kawalek papieru dlugi i podpalic a potem piekarnik. tylko chałupy sobie nie spal 🖐️

Gość djhwhfriw
hm...co do prezentu - to absolutnie nie licze na to..moze z tego tekstu tak wynika, ale nigdy nie ufalam ludziom, jak da to podziekuje, jak nie, to podziekuje za zyczenia :)...na zajecia oczywiscie pojde..i tak jak mowisz, nie dla prezentu...bo i tak bedzie maly egzamin.