Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvvka

na jak długo starcza 100mb internetu w telefonie ?

Polecane posty

Gość sylvvka

Jak na przykład bym chciała GG mieć włączone, albo coś? Bo mam chęć kupić Samsunga Solid, ale nie ma tam WiFi :( Jeszcze myślę o Xperia X8 i Sony ELM.

Gość laliqueee
ja wiem bo też ostatnio o to pytałam i zastanawiałam się nad tym a teraz mam internet w telefonie- w iphonie i internet orange free (polecam) i 100 mb spokojnie ci starczy na wchodzenie na forum, przeglądanie poczty, gg codziennie w taki umiarkowany sposób. Ja dość dużo siedzę w internecie przez komórkę i tak na miesiąć wychodzi ok 150-200 mb. Oczywiście wchodzi w to wszystko czyli fora, zdjęcia, poczta ale oprócz you tube bo to już dużo zżera :)

Gość laliqueee
a wcale nie bo od kiedy ja mam internet w telefonie i to w tak dobrej ofercie jak orange free to wogóle nie korzystam z wi-fi bo i tak nie zużyję nawet tych mb które mam :) bo za dużo tego. Za 25 zł. dostaję1,5 gb na internet, to raktycznie niemożliwe do zuzycia, ja siedze non stop w internecie i na miesiąc zżera mi max 200 mb (bez you tube jak pisałam) więc nawet jak gdzieś jest wi-fi to nawet nie chce mi się włączać :D

Gość laliqueee
nie no, nie trzeba dziękować za odpowiedź, naprawdę :o

Gość sylvvvka
Dzięki za odpowiedź. Mam na oku Solid 2710 bez WIFI i właśnie się zastanawiam czy brać go mimo braku WiFi. Tylko nie wiem też jak będzie się spisywać na nim nawigacja i czy da sie coś tam wgrać. Sony ELM ma nawigację, ma WiFI, ale podobno obudowa słaba jest i pęka. Xperia X8 to nie wiem, ale smartfon mnie nie przekonuje. Mam jeszcze do wyboru Nokię C500, ale też nie ma Wifi, za to ma bezpłatną nawigację co mi się podoba bardzo. No i mam dylemat. W ERZE mam mix 48 doładowań za 25zł i za 100mb na miesiąc muszę płacić 9zł. Nie wiem czy to się opłaca? rozmowy chyba po 39 groszy, 100 sms za 5zł